Pro Cycling Manager 2010 er her snart!

Udgivelsen af Pro Cycling Manager 2010 er lige om hjørnet. Seneste nyt fra udgiverne bag spillet i Danmark (og resten af skandinavien), Nordic Game Supply, meldte tidligere i sidste uge ud at udgivelsesdatoen vil blive d. 30 juni.

Dette kan mærkes på både aktivitet på portaler som PCMGeeks.dk, men også på antal søgninger på Google. Dette kan ses ved at søge via Google Insights. Klik ind på http://google.com/insights/search og søg efter “pro cycling manager 2010”.

Med insights kan det tydeligt ses, at der de sidste 3-5 måneder er steget en eksplosiv vækst ifh. til søgninger efter Pro Cycling Manager 2010. Alle der har en finger på pulsen indenfor PCM 2010 er også klar over, at dette vil blive det største år i hele spillets historie. Cyanide, som udvikler Pro Cycling Manager serien, har lavet en masse fede nye funktioner, og længe ventede forbedringer. Værd at nævne er f.eks. den nye spil motor til simulering af etaperne.

Når du simulerer etaperne er det næsten som at være der, og ikke som i de tidligere udgivelser af Pro Cycling Manager, hvor det var firkantede ryttere, og urealistiske træer i vejkanten. Dette er en forbedring den almene del af spillerne har ønsket, de lidt mere nørdede, eller hardcore spillere har ønsket nye muligheder for at tilpasse spillet, og det har de fået!

Race editor

Man kan nu 100 % selv konfigurere nye etaper. Man kan lave alt om fra vejens hældning, til antal tilskuere på etapen. Dette er virkeligt noget Cyanide har scoret point på, hos de inkarnerede Pro Cycling Manager 2010 fans.

Comments

  1. Bliver kanon fedt med dette forbedrede spil. Det er altid en af årets store dage når man pakker det nye PCM spil ud af pakken. Og det bliver bare bedre og bedre hvert år.
    Håber økonomi-delen også snart bliver forbedret kraftigt. Synes det er en lidt forsimplet del. Men det er jo nok ikke den flest går op i, men det er mere mig, der elsker at sidde og rode for at finde sponsorer m.m. Men det er jo meget simpelt i PCM synes jeg. Men ellers kanon fedt spil.