Så er Iphone 4S landet i Danmark

Hvis du også er en af dem, der har  gået og sukket efter den nye Iphone, så er det godt nyt.

Den nye Iphone 4S er nu endelig landet i Danmark og det endda til en yderst overkommelig pris.

De første rygter om, at Iphone 4S vil komme med en startpris på kr. 7.000,- er gjort godt og grundigt til skamme, du kan lige nu købe Iphone 4S til omkring kr. 5.000,- med abonnement.

Når det så er sagt, hvad adskiller så den nye Iphone 4S fra den gamle Iphone 4?

Udover det unikke design, lækre materialer og hurtige styresystem IOS 5, så springer følgende forbedringer mest i øjnene:

Kamera: ændret fra 5 Megapixel til nu 8 Megapixel

Hastighed: forbedret med 33% med A5 Dual-core processor og IOS 5

Internet: forbedret surf-oplevelse  fra 7,2 Mbit til 14,4 Mbit på 3G nettet

Video: Fuld-HD 1080 p mod tidligere 720 p

Stemmeassistent: Styr din Iphone med det dansk udviklede SIRI

Iphone 4S henvender sig til en bred målgruppe af Smartphone brugere, men især til de brugere,  som ligger vægt på internetdelen, mails,  musik og adgang til en superfed APP-store.

Flere undersøgelser peger på, at Iphone brugere er nogle af de størst forbrugende af internet på mobilen set i forhold til den samlede mobile datatrafik.

Det skyldes nok især, at Apple har lagt vægt på, at Iphone skal være intuitiv og multidieegenskaberne er i højsædet, så har du først en Iphone i hænderne er komplet umuligt at bruge de mange funktioner – da det hele fungerer superenkelt.

Så vil du gøre din kæreste eller dig selv glad, hvad er så mere oplagt end at forkæle sig med den nye Iphone 4S, så kan du samtidig se alle juleklassikerne på den.

God fornøjelse 🙂