Sådan får du en gratis hjemmeside

Skal du, din forening eller noget andet have en hjemmeside, men er økonomien ikke til at betale for domæne, webhotel og evt. design og opsætning?

Så findes der en lang række alternativer, så du rent faktisk kan få en hjemmeside sat op på bare få minutter og komme igang med at bruge det.

Det bedste ved det hele er, at det er helt gratis. En gratis hjemmeside til dig selv, til din forening eller hvad det nu skal være.

Et af det steder du kan lave en gratis hjemmeside er på www.wordpress.com, hvor du gratis kan lave en hjemmeside på et subdomæne.

Sådan en hjemmeside har jeg f.eks. lige lavet for Sagahuset i Rønne på Bornholm. Det er et fælleshus, hvor forskellige pensionistforeninger m.m. kan afholde forskellige arrangementer.

Sagahuset har ikke råd, lyst eller behov for en stor skala hjemmeside eller noget. Der er blot brug for nogle få kontaktoplysninger osv. Så hvorfor dog ikke lave hjemmesiden gratis?

Opsætningen går som en leg og vupti, så har du en hjemmeside.

Er du ikke til wordpress.com, så findes der også en lang række andre alternativer, hvor tumblr.com og blogspot.com er blandt de bedste.

Fælles for dem alle, er at du kan tilpasse udseendet efter dit behov, efter du har tilmeldt og oprettet din side. Der findes et hav af temaer som allerede er installeret og som bare skal aktiveres på dit site. På den måde behøver din blog eller hjemmeside ikke at blive helt magen til alle de andres.

Rigtig god fornøjelse med din gratis hjemmeside.