Tilliden til teleselskaber falder drastisk

Tilliden er væk…
Nye undersøgelser viser at tilliden til de danske teleselskaber er faldet. Faktisk så voldsomt, at de ud af en undersøgelse på 51 brancher havnede på sidstepladsen! (Kilde DR)

Står det virkelig så slemt til med de danske teleselskaber? Det er vel ikke så underligt tilliden er væk, når man kigger på de forskellige abonnementsformer der tilbydes. Skal du sms’e mest, eller taler du mere, eller skal du snakke meget med udlandet? rejser du meget, og bruger du din mobil i udlandet?

Det bliver ikke meget bedre når man kigger på fastnet abonnementer. Skal man have fastnet abonnement for at få internet? Og hvorfor får man rabat på internet abonnementet når man tager fastnet med?

Teleselskaberne er vist selv ude om det tillidsbrud de er ude for i disse tider!

Findes der da ikke ærlige selskaber?
Naturligvis gør der det. Jeg arbejder selv med telefoni, og hjælper mine kunder med at finde de bedste løsninger. Ser man på hvor tilliden er størst, er det TDC ejede selskab Telmore helt i front. Lige efter kommer det forholdsvis nye selskab CallMe der har haft eksplosiv vækst, ikke mindst på grund af samarbejdet med ACN der har 1000vis af uafhængige repræsentanter der skaffer dem kunder.

Frygt ej! Hjælpen er på vej til din hoveddør..
Måske du er ligesom de fleste, og har også mistet tilliden til dit teleselskab? I så fald burde du alliere dig med en personlig telerådgiver. Med en levende person der kommer hjem og taler med dig ansigt til ansigt, om lige netop dig ogdin famillies behov. Men de koster som regel penge, og kun de store virksomhedder har råd til den slag ikke sandt?..

Forkert! I dag kan du få din helt egen telerådgiver helt gratis. Der findes i dag en landsdækkende organisation der hjælper dig helt gratis, med din egen personlige rådgiver, der ikke skifter fra gang til gang. Min  anbefaling er du helt klart skulle få et møde med en af disse rådgivere. Det koster ikke andet end din tid, og måske lidt kaffe.

Jeg håber du som teleforbruger i Danmark har fået lidt ud af min artikel. Det handler vel om at være tryg som en reklame udtrykker det (om et helt andet emne dog)

Book din tid allerede i dag hos din telerådgiver, få tilliden tilbage, så dukan bekymre dig om andre ting. Book din telerådgiver på
teleraadgiver.weebly.com det er HELT gratis