Undgå at smadre din skærm med følgende råd

Er du ejer af en smartphone og måske også en tablet, så har du uden tvivl også prøvet enten at få en ridse i din skærm eller at smadre den. Det er ikke sjovt! Det kan for eksempel betyder, at du kun kan se halvdelen af hvad du skriver, når du skriver beskeder, eller at du ikke kan fotografere ordentligt, fordi at du ganske enkelt ikke kan se skærmen. Super irriterende! Der findes dog heldigvis nogle gode råd til, hvordan du kan forebygge og hindre at smadre skærmen på din smartphone.

Brug din fornuft!

Ofte så tror mange af os, at vi kan balancere med mange forskellige ting inklusiv vores mobiltelefon. Det kan være, at vi holder indkøbsposen og vores smartphone, samtidig med at vi prøver at finde den rette nøgle til hoveddøren. Ved siden af det skal vi lige fjernet håret for øjnene. Det er en situation, der hurtigt kan føre til en tabt telefon og i værste tilfælde en smadret skærm.

Et andet eksempel kan være på en bytur, hvor mange tit bliver lidt for overmodige med deres mobiltelefon. Det resulterer også i at mange vågner op med en smadret skærm, og det er ikke sjovt. Det koster nemlig nogle penge at få skiftet skærmen, og det er sure penge. Lad os kigge lidt på noget af det udstyr, der kan beskytte skærmen bedre.

Et andet typisk eksempel er, at mange løber med deres smartphone i hånden under en løbetur. Gør du det mange gange nok, vil du også på et tidspunkt tabe den, og løber du på asfalt behøver vi ikke at nævne konsekvensen. Dette findes der dog gudskelov en løsning på. Det er et løbearmbånd, som du kan have rundt om armen. Det er både behageligere at løbe med, og så behøver du ikke at frygte at tabe din mobil. Tit kan din nøgle også opbevares deri.

Gør brug af et panserglas

Panserglas er en fantastisk opfindelse til smartphones. Det er nemlig et ekstra lag glas, der påsættes ud over din smartphones ordinære glas. Det er meget effektivt og kan forebygge og hindre mange skader på din telefon. Et panserglas er let at påføre, og så er det tilmed også en billig investering i forhold til, hvis du skal have skiftet din skærm. Der findes mange forskellige netbutikker med mobiltilbehør. En af dem er for eksempel denne netbutik, hvor du finder et stort udvalg i panserglas, covers med videre.

Få et godt cover

Og netop mobil covers er det næste, som vi har på listen. Et godt cover kan være med til at beskytte din mobiltelefon bedre, hvis du taber den. Det kan ikke undgåes, og er man lidt ekstra klodset, vil det ske ofte. Et godt cover er med til at forebygge skræmmer og skader, og der findes mange forskellige flotte covers. Du kan få covers med din fodboldklub, yndlingsmusikere og designer covers fra kendte mærker. Der er dermed 100% også et godt cover, der passer til dig og dine behov.

Dette var vores guide til, hvordan du bedre kan beskytte din skærm og undgå at smadre den. Vi håber, at du har fået noget ud af vores guide.