Verdens mindste trådløse printer

Printstik PS910 er, med en længde på 28 centimeter og en vægt på cirka 700 gram, verdens mindste transportable printer, og med den implementerede Bluetooth-teknologi er dette den ultimative rejsekammerat. PS910 benytter en avanceret printer-teknologi og ved hjælp af den Bluetooth-funktion, der er implementeret i printeren, bliver behovet for upraktiske og dyre printerpatroner og farvebånd elimineret.

Bluetooth-teknologien tilbyder en simpel og pålidelig trådløs printer med en forbindelse på op til 300 fod (svarende til cirka 100 meter) til din bærbar computer, PDA eller anden Bluetooth-aktiveret enhed. Dette giver rig mulighed for at printe på farten, da det virker yderst upåklageligt. Eftersom Printstik PS910 kan udskrive hele 30 sider pr. opladning, er der ingen grund til frygt for pludselige udslag i batterilevetiden.

PS910 har en eksakt størrelse på 1” x 10.75” x 1.5” og vejer – som sagt – små 700 gram. Den yderst transportable printer, printer med en opløsning på cirka 200 x 100dpi, 200 x 200dpi, 200 x 400dpi. Disse sider printes med en hastighed på op til 3 sider pr. minut, hvilket er svarende til en A4-side pr. 20 sekund. Printstik PS910 printer ved brug af en direkte termisk printermetode.

Den lille printer er udstyret med få bevægelige dele, der gør den yderst robust og holdbar. Dette er naturligvis en selvfølge og særdeles obligatorisk, da PS910 er designet til at være en så transportable printer som muligt. Printeren er desuden også uhyre billig i drift, idet der ikke skal tilkøbes blæk, skrivehoved eller andet, der skal udskiftes på en almindelig printer. Slutteligt er der heller ingen vedligeholdelse ved Printstik PS910.

På grund af det kompakte og robuste design kan Printstik kun printe i sort/hvid, men pga. et termisk printhoved kan der ikke forekomme blækklatter eller andre udtværing af blæk hvilket er en klar fordel ved en transportabel printer.

Printstik fungerer udelukkende sammen med Windows-baserede PC’er samt Blackberry-telefoner. Systemkravene for Windows er som følgende: Windows 200/ME/XP/Vista eller Windows 7 er krævet. Der kræves ligeledes også 760 MB fri plads på harddisken samt enten USB-port eller CD ROM.

Verdens mindste printer er perfekt til dig der rejser meget eller meget er ude hos kunder og klienter, hvor det er en fordel at kunne printe med det samme. Printer du eks. kontrakt udkast eller en ordre bekræftelse, så har kunden med det samme dokumentation på aftalen og du er fri for efterfølgende, at sende papirerne eks. med post. Størrelsen gør samtidig, at den er nem at have med overalt.

Der arbejds løbende på, at udvikle Printstik, hvorfor det nu også er muligt at bruge en Mobile Note, som er en digital kuglepen, til direkte udprintning af håndskrevne notater.