4 måder at overføre billeder til iPhones fra desktop PC / Mac

Lang tid iPhone-brugere vil allerede vide, at selv om det ikke er umuligt, det er meget lettere at downloade billeder og videoer fra din smartphone, end at uploade til det, og der er også måder at overføre fotos fra iPhone til PC.

Der er faktisk et par teknikker, som du kan bruge til at uploade dine billeder til din iPhone. De spænder fra en meget enkel metode til en, der kræver, at du installere ekstra software.

En vigtig ting at huske er, at desværre kan du ikke bare tilslutte din iPhone i og begynde kopiering af billeder til den. Denne “begrænsning” ofte tager nye iPhone-brugere som en overraskelse, da de forventer iPhone fungerer som en USB-drev (eller næsten alle andre mobiltelefon på den sags skyld).
Desværre er dette ikke tilfældet. Hvis du undrer dig over hvorfor, godt det er nok bare nok til at vide, at det har noget at gøre med Copyright Protection.

Du kan få billeder ud fra iPhone nemt selv, bare ikke den anden vej rundt.

Så her er vi, i en typisk Apples måde, bliver tvunget til at finde alternativer til at gøre en simpel ting (Jeg kan næsten høre den triumferende ODQJVLJWHGH fra Android-brugere nu).

1. E-mail

En af mine foretrukne metode til at overføre billeder fra min Mac eller pc; egentlig fra næsten enhver Internet enhed, capables at gøre e-mail; er ved at e-maile billedet til mig selv som en vedhæftet fil .

Denne metode er efter min mening den enkleste og formentlig den hurtigste måde at gøre det . Som en bonus, kan du også bruge denne metode til at overføre fotos mellem enheder .

Sende Photo til mig selv via Gmail

Sende foto vedhæftet fil via Gmail

Den eneste ting at overveje, er, at det kun fungerer godt, hvis du bare ønsker at sende et lille antal af billeder.Dette skyldes en begrænsning, at e-mail-udbydere (f.eks Gmail, Hotmail, Yahoo) har pålagt størrelsen på en vedhæftet fil, der kan sendes i en e-mail. Selv om der er ingen, der stopper dig til at sende mere end én e-mail, hver med et par billeder. Det er ikke enden af ​​verden, bare en smule kedelig.

2. Online Cloud Storage

Jeg har været inde på emnet Online Cloud Storage før, men sandsynligvis mere som en metode til backup af dine billeder i stedet for at overføre dem.

Men da Cloud Storage er tilgængelig overalt, hvor du kan bruge internetforbindelse, det kunne også bruges som en overførsel medium .

3. iCloud Drive

iCloud Drive er den nye cloud storage tjeneste af Apple , der erstattede den gamle iCloud da iOS 8 var udgivelsen. For at bruge denne service skal du slå-på iCloud Drive på dit vindue iCloud Indstillinger (du skal downloade softwaren til din Mac eller PC). Hvis du bruger en Mac, skal du opgradere dit operativsystem til den nyeste OS X Yosemite. Og så dine mobile enheder, hvor du ønsker de billeder, der overføres til brug for iOS 8.

iCloud Preferences

iCloud Preferences

For at uploade billeder til iCloud Drive bare åbne Finder i Mac eller Stifinder i PC, og åbn iCloud Drive mappen. Du kan så bare kopiere billeder direkte på denne mappe, eller hvis du foretrækker oprette en ny mappe og kopiere billeder der i stedet.

Nu på iOS-enheden side, er du nødt til at have en app, der kan få adgang til denne iCloud Drive. Interessant Apple har ikke en officiel app til dette, så du er nødt til at stole på tredjeparts apps til at downloade dine fotos.

Min gå til app til dette er Dokumenter 5 . Grunden Jeg bruger denne app er, fordi det er gratis , og det virker !Brug Dokumenter 5 Du kan få adgang til din iCloud Drive og downloade dine billeder til kamerarullen derfra.

For mere info om iCloud Drive tjek denne OSS af Apple.

4. Bonus: tredjepartsprogrammer

Hvis du, ligesom så mange andre, aldrig bruge eller hader ved hjælp af de berygtede Apple iTunes, der er en anden måde, og det er at bruge tredjeparts-apps.

Mange software beslutningstagere havde erkendt, at iTunes var bare for svært at bruge og steg til udfordringen at udvikle en alternativ app til iTunes og skabe en bedre oplevelse for de anvendelser.

Her er nogle tredjeparts programmer, som du måske ønsker at have et kig og prøv: iTransfer

Download iPhone til Computer Overførsel Download iPhone til Computer Overførsel Mac

iTransfer er en kinesisk softwarevirksomhed, der har omkring 50 odds apps aktivt udviklet og solgt. En af disse software kaldes iTransfer .

iTransfer giver dig adgang til dine iPhone data uden brug af de notorisk opblæste iTunes. Disse omfatter dineSange, Billeder og videoer, kontakter og SMS .

For billeder, ikke kun, at du kan downloade dem fra iPhone til din pc eller Mac, men det virker også omvendt!

Du kan tilføje billeder direkte til din iOS-enhed!

Jeg har prøvet det selv, og det gør virkelig arbejde.

Af den måde, som du kan se i det følgende skærmbillede, downloading billeder er ikke det eneste, TunesGo er god til.

TunesGo Retro er gratis at prøve . Der er en version til PC og Mac .

Afsluttende tanker

Folk siger ” Mange veje fører til Rom ” – det er faktisk det, vi i dag har lært. Nogle road tage en direkte rute, andre gik omkring bjerget først, før de når den endelige destination.

Hvilken nogensinde vej, du vælger, vil afhænge i den situation, du har på det tidspunkt. Men hvad der nogensinde situation, der er, jeg håber, at jeg har givet dig nok ‘retninger’ for at vælge, hvilken “rute” at tage.

Hvis du du tror, ​​der er mere metode til at overføre fotos fra skrivebordet til iDevices, der ikke er omfattet her, så lad mig det vide i kommentarfeltet, vil jeg helt sikkert sætte det op og give dig tilskrivning.