4 muligheder med en 3D Printer

3D Printerindustrien er i eksplosiv udvikling! Vidste du for eksempel at et svensk firma for nyligt lykkedes med at 3D Printe diamant? Dette var et stort gennembrud, da dette hidtil ikke har været muligt, grundet materialets hårdhed og modstandsdygtighed. Nu skal du måske ikke ud og 3D Printe diamant, men så er det godt der er utallige af andre muligheder hvis du vælger at anskaffe dig en 3D Printer til hjemmet eller til virksomheden.

Herunder finder du 4 konkrete muligheder, ud af nærmest uendelige muligheder, med en 3D printer:

  1. Legetøj

En utrolig oplagt mulighed med en 3D printer er at printe legetøj. Hvad end det er til dig selv, eller til dine børn, så er dette en fantastisk mulighed for selv at skabe sit eget legetøj, og tilmed få noget legetøj som ingen andre har/kan få. Derudover er det desuden oftest også billigere at 3D printe sit legetøj, fremfor at gå ud og købe det. Er du/dit barn f.eks. tosset med Superman, Batman, Elsa fra frost, eller en helt anden figur fra et filmunivers? 3D print din favoritfigur med en 3D Printer

2. Boligdekoration

Nu tænker du måske lidt “Boligdekoration, med en 3D Printer? Det kan da ikke blive særlig kønt?” Men der tager du fejl. Med en 3D Printer kan du sagtens printe flot boligdekoration og boliginteriør, lige som du vil have det! Og igen, som med legetøjet, til en meget fornuftig pris, sammenlignet med hvis du skulle have været ude og købe boligdekorationen.

3. Vase

Lidt i forlængelse af ovenstående punkt, er det også muligt at 3D Printe en flot vase til hjemmet. Det fede ved at 3D Printe sin egen vase er, at man helt selv kan bestemme hvordan den skal se ud. Er du ikke meget for at bruge tid på at sidde og designe din egen vase i et 3D tegneprogram, som jo er nødvendigt for at 3D printe, så kan du med fordel finde templates online, og evt. tilrette dem lidt efter din smag. Prøv at google lidt rundt og find frem til hvordan andre har designet deres 3D Printede vaser, og herunder download templates til din egen 3D printede vase.

4. Telefonstander

Med en 3D printer er det også muligt at printe praktiske ting til boligen, der ikke blot er til pynt. Et godt eksempel på dette er en telefonstander. Evt. en telefonstander til alle i familiens telefoner, til når I lige skal have en telefonfri time/dag. Vælger du at 3D Printe din telefonstander fremfor at gå ud og købe en i dyre domme, kan du helt selv bestemme hvordan den skal se ud. Du kan også finde masser af inspiration og templates på nettet.

Det var lige fire hurtige muligheder du har med en 3D Printer. Som du nok kan regne ud, er mulighederne nærmest uendelige, men her var lige 4 bud på ting du måske ikke havde tænkt over var mulige at 3D Printe.

Så er der ikke så meget andet at sige en “Happy 3D Printing!”.