Bedste bredbånd?!

Vælg det bedste bredbånd!

Det er altid super vigtigt at vælge det bredbånd som passer bedst til din husstand, om du vil have hurtig forbindelse eller det billigst mulige. Her kommer jeg med nogle argumenter for hvad du skal vælge eller om du skal vælge en pakke hvor du får høj forbindelse men til en overskuelig pris.

 

Hastighed

Hastigheden er ofte det folk går mest efter fordi de har børn eller man bare er flere der deles om forbindelsen derhjemme, mange steder i dagens Danmark kan man få fiber bredbånd som nok er den mest stabile og hurtigste forbindelse man kan få herhjemme, så hvis i kan få fiber så vil jeg anbefale det over alt andet, da man ikke behøver at have en hurtig forbindelse til at være flere på samme netværk. Men er i bare et par og er der ikke fiber i jeres område vil jeg hoppe på google og prøve at finde en side hvor man kan finde de forskellige udbyders hastighed og pris, det gør det lidt mere overskueligt for jer som forbruger, jeg har selv meget god erfaring med www.gobredbaand.dk.

 

Download/upload?

Hvad er forskellen mellem download og upload? Det vil jeg prøve at forklare jer her.

Download: er den hastighed du bruger på at downloade billeder, film, spil osv. Det er også den forbindelse der bruges til når du fx sidder på Youtube, Netflix, hvor godt filmen bliver afspillet.

Upload: Er den hastighed som mange som streamer spil til youtube, twitch går meget op i, da den afgør hvor stabil forbindelse er så det ikke lagger for deres seere, det er ikke noget som er super vigtigt at have høj forbindelse i en normal husstand hvor man kun bruger sit bredbånd til at surfe facebook og diverse nyhedsmedier.

 

Bedst for dig?

Hvilken forbindelse er bedst for dig at bruge hvis i er flere i hjemmet som sidder på samme netværk, en normal hastighed at have i hjemmet er noget som 25 i download og 10 i upload, det burde være mere end rigeligt til at kunne streame film og læse nyheder med.

Hvilken udbyder af net?

Der er mange forskellige udbydere af bredbånd internet i Danmark, det er derfor altid super vigtigt at kunne finde den udbyder som giver den bedste forbindelse til jeres forbrug og til den billigste pris, det er ikke altid bedst at finde den første udbyder man lige ser på google, det er altid en god ide at sætte sig ned og undersøge hvilke udbydere der tilbyder bredbånd på jeres adresse, det er ikke altid lige let at finde ud af, jeg fandt heldigvis siden www.gobredbaand.dk som er en meget overskuelig side, du kan selv vælge hvilken hastighed du søger og så finder den nogle valgmuligheder som rangere efter billigste til dyreste.