Guides til FIFA 15 Ultimate Team

Den 25. september 2014 udkommer det længe ventede FIFA 15 fra EA Sports. Det er det mest spillede sportsspil til computer og konsol i hele verden, og alene i Danmark spiller om 300.000 danskere FIFA. Det er derfor en kæmpe release, der snart finder sted, og FIFA-spillere fra hele verden glæder dig til at komme igang.

Det som de fleste nok glæder sig til er FIFA 15 Ultimate Team, der er spillets klart mest populære feature. Her handler det om at få skabt det bedste hold ved at spille og handle med hinanden. Vi håber alle, at vi er en af de heldige der får råd til Messi og Ronaldo, men sådan er det desværre sjældent. Heldigvis er der dog nogle råd og tips til, hvordan man forbedrer sine chancer for at få fingre i disse superstjerner. På FIFA-15.dk skriver de FIFA 15 guides og tips om, hvordan man bedst handler i spillet og tjener FIFA coins. Nogle af de metoder som er nævnt på deres hjemmeside, vil vi uddybe her:

Først og fremmest er det en god idé at købe spillet så tidligt som muligt, så man er i stand til at handle i de første par dage. De første par dage af spillet, er de allervigtigste og her, at man har mulighed for at få nogle gode investeringer, der på længere sigt kan give et pænt afkast. Endnu bedre vil det være, hvis man pre-order spillet og får adgang til web appen inden spillets rigtige release. Dette giver dig også nogle gratis guldpakker, der kan være guld værd i starten, hvor man ikke har så mange coins.

En anden taktik, når man endelig kommer i gang med at handle, er at lade være med at sælge alle sine spillere. Dette er naturligvis det mest oplagte, og det som de fleste gør, fordi de mangler coins. Dog er dette også det dummeste man kan gøre, og i stedet skal man beholder spillerne til at de stiger i pris nogle dage senere.

Du bør derimod i starten af spillet investere i spillere – helst guldspillere, men sølv og bronzespillere af en bestemt art, kan også være ganske udmærkede. Det er bedst at investere i spillere med en rigtig høj stat. Eksempelvis Ibarbo der er ekstremt hurtig men ellers ikke har nogle nævneværdige stats. Han vil være en god investering og efter blot en uge, vil du sandsynligvis kunne tjene det dobbelte på ham. Daniel Sturridge or Paul Pogba er også nogen, der er værd at holde øje med.

Det var de tips og tricks for nu. Hvis man vil have læse, kan man besøge guide-sektionen på FIFA-15.dk. I mellemtien kan du prøve kræfter med FIFA 15 demoen på din computer eller konsol. Dette gælder både Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 og Playstation 4. Husk også at web appen åbner meget snart, så du kan næsten allerede nu begynde at handle. God fornøjelse 🙂