Sådan Rip DVD’er til din harddisk i Windows og OS X

Hvis du har en masse ældre dvd’er sidder rundt i dit hus, kan du spekulerer på, om der var en måde at rippe dem til din computer gratis? Selvom jeg streame de fleste af mine film online i dag via iTunes, Netflix, HBO Go, osv, jeg har stadig omkring 200 dvd’er, som jeg havde købt i løbet af de sidste to årtier, som jeg stadig kan lide at se nogle gange.

I stedet for bare at komme af med dem eller at skulle bruge en DVD-afspiller til at se dem, som jeg ikke selv ejer længere, besluttede jeg jeg ville rippe dem alle til mine NAS (Network Attached Storage device), så jeg kan se dem hvor som helst eller enhver enhed.

Nu er det værd at bemærke, at teknisk set er det ulovligt at rippe DVD’er på grund af copyright-beskyttelse, men MPAA sandsynligvis ikke sagsøge dig, medmindre du sælger eller distribuere de rippede dvd’er. Så længe du holder dem for dig selv, bør du ikke behøver at bekymre sig om eventuelle juridiske spørgsmål.

Et andet spørgsmål at notere er, at nogle dvd-drev har kryptering beskyttelse på selve drevet og derfor ikke kan omgås ved enhver form for software. I de typer af sager, skal du få en ældre dvd-drev, der ikke har denne type indbygget beskyttelse af ophavsretten.

For at rippe DVD til harddisk, du dybest set har brug for to ting: et program kaldet håndbremsen og en open source bibliotek til afkode dvd’er kaldet libdvdcss. Du kan finde tonsvis af andre artikler i Google om at rippe dvd’er bruger andre programmer og metoder, men denne metode er gratis, bruger sikker, ren og malware gratis software og virker på både Windows og Mac.

Rippe dvd til harddisk med håndbremse med 4 trin

Trin 1 – Installer handbrake

Det første, vi skal gøre er at downloade og installere håndbremsen på Windows eller Mac.Hvis du går til hovedsiden, automatisk bestemmer det, hvilken version af det program, du skal hente på din computer.

Til Windows, det henter en fælles x86 og x64 installatør til 32-bit og 64-bit Windows og vil installere den korrekte version til din computer. For Mac-computere, er der kun en 64-bit version. Gå videre og installere det i standardplaceringen til Windows eller Mac.

Det bør være en forholdsvis hurtig installation, og du behøver ikke at vælge nogen optioner mv Ved udgangen, gå videre og klik på Udfør og håndbremsen vil nu blive installeret. Nu gå videre og køre håndbremsen, skal du klikke på Hjælp og derefter klikke på Om . Du behøver kun at gøre dette trin, hvis du er på Windows.

håndbremse hjælp om

På toppen, vil du se den version af håndbremsen og om det er 64-bit version eller 32-bit-versionen. Notér hvilken version du har, fordi du bliver nødt til at vide med det andet trin.

Trin 2 – Download libdvdcss

Den open source afkodning bibliotek er faktisk forvaltes af VideoLAN selskab, der skaber VLC media player software. Bemærk, at vi ikke behøver at installere VLC media player. En masse af online tutorials angive, at du skal installere håndbremsen og VLC sammen, men du faktisk ikke behøver at gøre det.

Afhængigt af versionen af ​​håndbremsen du har installeret på Windows, her er links til de relevante versioner.

Windows 64-bit libdvdcss

Windows 32-bit libdvdcss

Mac OS X libdvdcss

Bare klik på linket til DLL-fil, og det vil downloade den til din computer. Til Mac, skal du klikke på libdvdcss.pkg fil og hente det.

Du vil opdage, at denne version af libdvdcss er faktisk temmelig gammel (omkring 2012), men det er den nyeste version til Windows og Mac. De har en masse af nyere versioner til Linux, som du kan se her . Jeg er sikker på de vil komme ud med en nyere version til sidst, så hvis du downloader den 1.2.12 version, og dette indlæg er et par år gammel, skal du sørge for at gennemse de nyere versioner, og se om de har mapper til Mac, Win32 og Win64, som de gør for 1.2.12-versionen.

Gå videre og hente den korrekte fil (enten .pkg til Mac eller dll-filen til 32-bit eller 64-bit Windows) og derefter gå videre til trin 3 til operativsystemet.

Trin 3 – Installer libdvdcss & Indstil håndbremsen – OS X

Mac-brugere, vil du ønsker at starte med at køre libdvdcss.pkg fil på din Mac. Når du dobbeltklikker på filen, kan du få en meddelelse om, at programmet blev hentet fra internettet og derfor blokeret.

kan ikke åbne app

I dette tilfælde er du nødt til at gå til mappen Downloads og manuelt højreklikke på pakken filen og vælg Åbn .

Du vil blive bedt om din administrator adgangskode, men du bør være i stand til at installere pakken på dette punkt. Hvis ikke, gå til Systemindstillinger og derefterSikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger . Nederst kan du se, at den app blev blokeret, men du kan klikke Åbn Anyway for at køre den.

Når pakken er blevet installeret, vil du se en meddelelse om, at installationen lykkedes. Klik på Luk knappen og lad os nu åben håndbremsen.

Vi er nødt til at konfigurere en indstilling i håndbremsen og så vil du være god til at gå.Åbn håndbremsen og derefter klikke på håndbremsen foroven og præferencer .

håndbremse præferencer mac

Klik nu på fanen Avanceret og derefter fjerne markeringen i Brug libdvdnav (i stedet for libdvdread) kasse.

Det er alt, hvad du behøver at gøre for OS X. Spring ned til Trin 4 – Rip DVD i håndbremsen afsnittet nedenfor for at lære at rippe DVD’en nu, at du har alt setup.

Trin 3 – Installer libdvdcss & Indstil håndbremsen – Windows

For Windows-brugere, er du nødt til at kopiere den libdvdcss.dll filen til håndbremsen mappe på din computer. Først, åbne en explorer vindue, der peger på dine downloads mappe eller alt efter hvilken mappe har DLL-fil. Dernæst åbner en anden opdagelsesrejsende vindue, der peger på C: \ Program Files \ håndbremsen eller C: \ Program Files (x86) \ håndbremsen , afhængigt af hvilken version af håndbremsen blev installeret.

Den (x86) sti er for 32-bit-versionen af ​​håndbremsen og den anden er til 64-bit.Håndbremsen vil kun installeres i en af ​​disse stier, ikke begge dele. Nu bare trække og slippe den DLL-fil i den mappe. Bemærk, at du ikke behøver at omdøbe filen ved at fjerne -2 i slutningen af ​​filnavnet. Det var påkrævet i ældre versioner af håndbremsen, men ikke længere.

kopi libdvdcss fil

Du kan få en meddelelse om, du har brug for administratorrettigheder for at kopiere filen til denne mappe, så skal du blot klikke på Fortsæt, og det bør arbejde. Når du har denne fil kopieres eller flyttes til håndbremsen mappe, gå videre og åbne håndbremsen i Windows.

På toppen, skal du klikke på Funktioner og derefter Indstillinger . Klik på Avanceret og derefter kontrollere Deaktiver LibDVDNav (libdvdread vil blive brugt i stedet ) kassen.

Det er alt, hvad du skal gøre i Windows. Gå videre og genstarte håndbremsen og derefter gå videre til trin 4 til rent faktisk at begynde ripping dvd’er.

Trin 4 – Rip DVD i håndbremsen

Nu, hvor vi har det afkode program installeret i håndbremsen, kan vi faktisk starte en dvd rip. Gå videre og pop i dvd’en i drevet og åbne op håndbremsen. Gå videre og klik påActivity Log for at åbne logvinduet.

Klik nu på Kilde og derefter klikke på DVD mulighed, der bør være i bunden. Programmet bør automatisk begynde at scanne DVD og derefter lægge op al den titel og kapitel oplysninger. Hvis en eller anden grund, får du en fejl, og intet belastninger, kan du nødt til at lukke håndbremsen og åbne det igen, men denne gang skal du højreklikke på skrivebordet genvej og vælg Kør som administrator .

håndbremse kilde loaded

Så længe du får titlen og kapitlet info indlæst, betyder krypteringen var i stand til at omgås og du skal være god til at gå. Du vil også se disse oplysninger i aktiviteten Vindue som følgende fremhævet linjer:

få encyrption nøgler

Afhængigt af DVD kryptering, kan det tage fra et par sekunder til minutter, for at programmet til at afkode krypteringsnøglerne, så vær tålmodig. Hvis du ser følgende i aktiviteten log og kapitlet og titel info indlæser ikke, så er du nødt til at slette denlibdvdcss-2.dll fil og forsøge at kopiere det igen. Sørg for at lukke håndbremsen først og højreklik på genvejen og vælg Kør som administrator, når du åbner den op igen efter kopiering af filen.

Kopiere dvd til harddisk med Leawo DVD Ripper med 3 klik (Easy)

Trin 1. Kør Leawo DVD Ripper og belastning DVD ved at klikke på “DVD disk” knappen.
Trin 2. Vælg output videoformat til harddisk.
Trin 3. Vælg destinationsmappe på harddisken.
Trin 4. Klik på “Start” ikonet for at starte ripping. (Du vil blive opdateret om de fremskridt).