Top 5 gaming tastaturer fra det populære Razer

Det kan godt være lidt af en jungle at navigere rundt i udvalget af gaming tastaturer på markedet. Selv for dem, der har været på markedet i lang tid.

Derfor er der her lavet en guide til dig over 5 gaming tastaturer som vi vil anbefale fra Razer. Razer er et brand, der har været på gaming markedet i mange år efterhånden og de ved hvad de laver. Deres tastaturer er populære blandt alle gamere, også de professionelle.

Det første tastatur er fra Razers populære Chroma serie. Her bliver der ikke sparet på specielle features og effekter og kvaliteten er helt i top. Tastaturet er Razer BlackWidow Chroma. Det er Razers egne grønne switches som sidder i dette tastatur. Det betyder, at du ikke skal trykke specielt hårdt på tasterne og at dine tryk bliver registreret fuldstændig præcist. Det giver dig mulighed for at være lynhurtig på tasterne.

Derover er der mulighed for at lave en masse personlige indstillinger, da både tasterne og baggrundslys er programmerbare. 16,8 millioner forskellige farvenuancer giver imponerende mange muligheder for at skabe unikke effekter på det her Razer tastatur. Et gaming tastatur til den kvalitetsbevidste, der ved, hvad han forventer af sit produkt. 1.549,- hos Geekunit.dk.

Det andet tastatur er også fra Chroma serien fra Razer. Det er Razer DeathStalker Chroma. Det er et gaming tastatur, Razer har produceret i et ekstremt tyndt design, som gør dig endnu hurtigere på tasterne, som også er fuldt programmerbare. Et fedt gaming tastatur optimeret håndledsstøtte så du kan sidde og game hele natten. 949,- hos Geekunit.dk.

Razer Anansi MMO  er det ideelle gaming tastatur til WOW, LOL, DOTA eller hvilket som helst andet MMO eller MOBA spil. Der er massere af muligheder for brugerdefinerede indstillinger så du har mulighed for at opgradere dit spil. Tasterne er strategisk placeret som du kan se på billederne hos Geekunit.dk. Prisen for dette våben er 949,- hos Geekunit.dk.

Lige under BlackWidow Chroma ligger Razer BlackWidow Ultimate. Gaming tastaturet har mange af de fede funktioner fra BlackWidow serien. Den er dog foruden programmerbare baggrundsindstillinger, men har grønt LED belysning. Tastaturet har også 5 makrotaster som BlackWidow Chroma. Prisen er 1.249,- på Geekunit.dk.

Det sidste gaming tastatur er toppen af poppen fra Razer – Razer DeathStalker Ultimate. Det er selvfølgelig udstyret med alle de funktioner man kan tænke sig og som man kender fra de andre gaming tastaturer. Den lille LCD skærm i højre side af tastaturet giver rigtig mange muligheder. Du kan se YouTube-videoer og en meget andet. Der skal dog lige gøres opmærksom på, at gaming tastaturet er med US-layout, altså uden Æ, Ø og Å. Styresystemets sprog skal derfor være sat til dansk for at du kan skrive Æ, Ø og Å.

Find tastaturerne fra Razer og meget mere lige her.