Derfor skal du glæde til den nye iPhone 7

Når den nye iPhone 7 udkommer, kommer der uden tvivl til at være massive køer, til der hvor telefonen kommer til at blive solgt. Sådan var det sidste, år og sådan har det egentlig også været alle andre år. Grunden til dette er telefonens popularitet i hele verden. Når man tænker på, hvor stor en succes telefonen har været, er det egentlig ikke underligt. Det flotte design og gode specifikationer, skulle jo meget gerne hive en masse kunder til, og det må man sige elektronik giganten Apple har formået.

De største forskelle på 6’eren

De sidste generationer af iPhones, har mange været lidt skuffet over, at der ikke er blevet tilføjet flere features, end der egentlig blev. Dette kan man godt forstå, for hos nogle af modellerne, var tilføjelserne minimale for at sige det mildt. Derfor blev salg af brugte iPhones gigantisk, og det var der mange som nød godt af. Heldigvis ser det ud til, at der kommer til at ske enorme ting med den nye telefon.

Kamera og lyd

For det første, kan vi forvente et ekstremt godt kamera. Faktisk har Apple nemlig købt et øst europæisk kamera firma, for at forbedre deres telefon kameraer endnu mere. Den største forskel på kameraerne er nok, når der bliver taget billeder i mørke. Det betyder altså, at forbedringen på billeder taget i mørke formentlig kommer til at være markant. Dette er også noget, som har kunnet forbedres på mange telefoner, da man typisk får et virkelig dårligt billede, når man tager billeder på telefoner i mørke. Når det kommer til lyden, er der faktisk noget der tyder på, at det som vi før kendte som et jack stik, er blevet udskiftet. Det er blevet udskiftet med en ekstra højtaler. Det er for det første en stereo højtaler, som skulle pryde iPhonen med god lyd. For det andet er det eftersigende en “beats” højtaler, som altså skulle tilføje en form for bas lyd, og en sublim diskant. Det glæder vi os til at høre!

Processor og specifikationer

Faktisk har det altid været her, hvor vi har kunnet se de største ændringer i iPhonesne igennem tiden. Det lader til at designet har markeret sig i den nye iPhone 7, men altså igen kæmpe ændringer på processor fronten.  Ikke nok med en ny super processor kommer der altså formentlig også til at komme iOS 10 på den nye iPhone. Det kommer i kombination med den nye processor, altså til at betyde en over-all opgradering af hurtighed og styrke i telefonen. Dette ser altså ud til at være den største processor opgradering til dato!

Vand- og støvtæt iPhone 7

Derudover kan vi forvente at den nye iPhone 7 kommer til at være vand og støv tæt. Det er noget, som rigtigt mange Apple tilhængere har savnet, og nu er det altså endelig blevet en realitet. Det kommer til at betyde forbedret bruger oplevelse, og hvis Apple kan forblive de eneste som bruger denne smarte form for nano-teknologi, kan de altså have et endnu større forspring til konkurrenterne.

Priserne på den nye iPhone 7?

De nye iPhone 7 priser kommer formentlig til at ligge lige omkring de nuværende priser. Man kan naturligvis godt forvente en mindre prisstigning men altså ikke det helt store. Derudover kan vi forvente at den billigste model kommer til at være en 32GB, hvilket også er en markant forbedring. På trods af dette forventer vi stadig at den mindste iPhone kommer til at koste omkring 620-700 £.