Epson patroner – info og gode råd omkring indkøb af blæk til printer

Skal du have indkøbt Epson patroner så få tips og vejledning om at købe blæk til printer. Epson blæk til printer kan findes hos en række online forhandlere af printere og blækpatroner.

Er du løbet tør for blæk til din Epson printer? I så fald så lær mere her om, hvor du kan finde gode og billige printerpatroner. Blæk til printer kan ofte være en dyr fornøjelse, men med nogle få gode tricks kan du sikre dig, at du får indkøbt Epson patroner af en god kvalitet og til en pris, som alle printer-ejere kan leve med.

Hvor kan jeg købe Epson patroner henne?
Når du skal ud og have fat i blæk til printer, så kan du naturligvis tage ned i den lokale printer-biks. En ofte bedre metode er imidlertid at handle ind efter Epson patroner online.

På internettet er der i dag et meget bredt udbud af danske forhandlere af blæk til printer. Dette store udbud er som i alle andre tilfælde til fordel for forbrugeren med den konsekvens, at du ofte kan finde meget gode tilbud på blæk til printer online.

Udover manuelt at sammenligne de forskellige forhandlere, så kan du også benytte sider såsom pricerunner.dk, som automatisk sammenligner de forskellige forhandlere med hinanden. Derudover er det også tit en god ide at spørge tidligere og nuværende kunder til råds mht. kvaliteten af en given forhandlers printerpatroner.

Kompatible eller originale Epson patroner
Et andet vigtigt spørgsmål er, om du skal investere i kompatible eller originale patroner. Originale patroner er lavet af det samme firma, som har lavet din printer – i dit tilfælde firmaet Epson.

Originale patroner fungerer i stort set alle tilfælde upåklageligt. Til gengæld ved vi også godt alle sammen, hvor dyre de kan være, hvorfor det tit kan være umagen værd at lede efter alternative løsninger.

En sådan alternativ løsning er netop kompatible patroner, som ikke er lavet af det samme firma, som har lavet din printer. Med andre ord, til din Epson printer så er der et andet firma, som uafhængigt har designet patroner, som passer med din printer.

Kvaliteten af kompatible patroner er i mange tilfælde ganske fin. I nogle tilfælde kan du dog komme ud for kompatible printerpatroner med en dårlig funktionsevne. Dette gør, at du altid skal være grundig i dit valg af denne eller din forhandler af kompatible printerpatroner. En god metode er igen her at spørge tidligere og nuværende kunder til råds.

Kan jeg genbruge mine Epson patroner?
I nogle, men ikke alle tilfælde kan du genbruge dine printerpatroner. Imidlertid, i fald det er muligt, så kan du spare adskillige hundrede kroner sammenlignet med, hvis du skulle ud og investere i helt nye patroner.

Derfor, hvis dine patroner kan genbruges – eller rettere sagt genopfyldes – så er det noget, som du så absolut burde undersøge mulighederne for. Gør i denne forbindelse også brug af internettet, hvor der er mange firmaer, som også er villig til at genopfylde dine tomme patroner.

I denne forbindelse skal du sende dine tomme patronhylstre til det pågældende firma, som herefter genfylder dem og sender dem tilbage til dig

Lad dine printerpatroner tø op
Når du får dine patroner hjem med posten, så skal du altid huske at lade dem tø op i nogle timer, før du putter dem ind i din printer. Patroner som har været ude i kulde størkner ikke, men blækket kan godt blive lidt mere tyktflydende.