Få hjælp til at vælge den rette lommeregner

Den er et uundværligt redskab på kontoret, når der arbejdes med tal. Den er nem at have med på farten – den passer faktisk næsten i lommen – og den gør underværker i den travle hverdag. Den er ikke så svær at regne ud, vel? Det er selvfølgelig lommeregneren, som der er tale om.

På markedet findes der et bredt sortiment inden for lommeregnere, der varierer i design, pris og funktioner – dog med det fællestræk, at de alle har et læsevenligt display og let-anvendelige taster.

Hvad skal jeg vælge for én?

Den klassiske lommeregner kan udføre de mere basale udregninger. Denne kan med fordel benyttes på kontoret eller på lageret, hvor der hurtigt skal regnes et relativt simpelt regnestykke ud. Derudover er flere af disse lommeregnere drevet af sollys og ikke batteri, hvorfor lommeregneren ikke kan gå tør for strøm.

Hvad enten man befinder sig i folkeskolen, på en ungdomsuddannelse eller på arbejdsmarkedet, er lommeregneren et vigtigt redskab for at effektivisere arbejdsdagen. På alle de nævnte niveauer kræver de matematiske-, de naturvidenskabelige- og de økonomiske fag en lommeregner. Her er det dog ikke nok med en basal lommeregner – der skal en mere avanceret og professionel lommeregner til.

Den videnskabelige lommeregner fra Texas – TI-30XB – anbefales til både gymnasiale og tekniske uddannelser, folkeskolen og på kontoret. Denne lommeregner har en multiview-skærm, hvilket betyder, at skærmen kan vise flere linjer. Herved kan brugeren skrive regnestykket ind, som det står skrevet i de forskellige bøger. Denne funktion er skabt med henblik på at sikre, at der forekommer færre tastefejl og dermed større chance for at udregne de korrekte resultater. Lommeregneren gør det også muligt at bladre i resultaterne, så man nemt og hurtigt kan finde gamle regnestykker frem.

Det populære mærke Texas Instruments er kendt for at lave kvalitetslommeregnere – og denne lommeregner er ingen undtagelse. Texas TI-30XB multiview er en batteridreven lommeregner, som med sin letvægt på 145g er nem at have med i arbejdstasken.

Hvis du har til ansvar at lave virksomhedens regnskab, kan en regnemaskine med strimmel fra mærket Casio benyttes. En regnemaskine med strimmel kan være et nemt og hurtigt redskab til at lave regnskaber med – og fjerne eventuelle tastefejl. Regnemaskiner med strimmel er mere robuste end andre regnemaskiner, og er derfor ikke lige så lette at transportere. De er dog stadig ideelle til revisoren eller bogholderen. Den strimmel, som kommer ud, kan bruges som bilag eller som kontrol af det indtastede. Dette kan afhjælpe tastefejl, da de er lettere at finde på papir.

Udskriv hurtigt og nemt etiketter og labels

Når nu regnskabet er gjort op, så skal det i mapper. Her kan du med fordel benytte en etiketprinter eller en labelmaskine, så du nemt får overblik over de forskellige mapper. Etiketprinteren fra DYMO er en del af LabelWriter 450-serien.

DYMO-serien har flere imponerende tekniske specifikationer såsom en medfølgende software 8-version, der gør det muligt at vælge mellem mere end 100 layoutmuligheder og etikettyper. Derudover anvender DYMO etiketprinteren en termisk printteknik, så kunden slipper for at skifte blæk og toner. DYMO etiketprinteren kan udskrive etiketter direkte fra Microsoft Word, Excel og Outlook og fungerer med Windows-programmer. Etiketprinteren er ideel til professionelle løsninger inden for etiketter og postadressering på det travle kontor.

Labelprinteren fra DYMO – LabelManager 280 – er en god, lille maskine, der er velegnet til det lille kontor eller hjemmebrug. DYMO labelprinteren er håndholdt og kan nemt tilsluttes en PC eller MAC. Kunden kan med denne labelprinter lave etiketter med samme skrifttyper og samme grafik, som findes på computeren. DYMO labelprinteren har samme velkendte tastatur som på en computer, så teksten kan nemt og hurtigt indtastes. Labenprinteren har et genopladeligt batterisæt og udskriver 50 % hurtigere end øvrige labelmaskiner.