Guide: Hjælp til at vælge en iPad

Skal du ud at investere i en tablet, så er Danmarks mest populære tablet Apple’s iPad et rigtig godt valg, som en af de mest lækre, komplette og intuitive tablets på markedet.

Vi giver dig her en hjælpende hånd til at vælge den rigtige iPad, som passer til dit behov, så du undgår at lave et dyrt fejlkøb.

Hvad skal du bruge en iPad til?

Du skal starte med at finde ud af, hvad du vil bruge en iPad til, da der findes flere typer iPads, som passer til forskellige formål. Skal du bruge en iPad til skolen? Eller til jobbet? Ellers måske blot til at se en film og spille på i ny og næ? En iPad mini er velegnet til at have med på farten i skoletasken, da den ikke fylder så meget på grund af den kompakte form. En stor iPad Pro med 12″ skærm er velegnet som et arbejdsredskab på jobbet. En iPad Air er en all-round tablet, som passer til mange formål. Den er god til at tjekke mails, spille og se film på.

Hvor stort er dit købsbudget?

Hvor mange penge har du til at købe iPad for. Få styr på det, så kan du finde ud af, hvilken prisklasse du kan kigge i. Det giver dig også et fingerpeg, om pengene rækker til en ny eller en brugt iPad. Du skal typisk have sparet omkring 2.000 kroner op for at kunne købe den mindste iPad fra ny.

Hvad er dine krav til hardwaren?

Hvor stor skal hukommelsen være? Hvor meget lagerplads har du brug for til din musik, film og billeder? Har du behov for at køre flere programmer ad gangen, stiller det større krav til ydeevnen som processor og grafikkort.

Vær opmærksom på batteritiden!

Er du meget på farten og typisk ikke i nærheden af en stikkontakt i løbet af dagen, så skal du gå efter en iPad-model med den bedste batteritid. Det samme gør sig gældende, hvis du er glad for at streame film og TV-serier på din iPad, da det er noget der virkelig dræner batteriet i en iPad.

Har du brug for 4G eller WiFi?

Endnu en vigtig ting, når du skal ud og købe en iPad, er behovet for en internetforbindelse. Er du tit ikke i nærheden WiFi-hotspot, så er det en fordel at vælge en iPad-model med indbygget 3G/4G, så du kan smide et simkort med mobilt bredbånd i. Har du ikke det behov, så kan du spare en del penge på at vælge en iPad kun med indbygget WiFi. Har du af og til brug for mobil data, når du er på farten, så har du mulighed for at forbinde din iPad til din mobiltelefon.

Vælg en iPad med det nyeste styresystem!

For at få det optimale ud af din kommende iPad, så styr uden om de helt gamle iPad-modeller, som ikke kan opgraderes det nyeste iOS-system, da de mangler mange af de nyeste funktioner og faciliteter.

Sådan får du råd til en helt ny iPad

En iPad er ikke den billigste tablet på markdet, men det er den bedste. Kvalitet koster som bekendt penge, hvorfor du sikkert overvejer at købe en brugt iPad for at spare penge. Er der lavvande i kassen, eller får du ikke så meget i løn, så findes der faktisk en mulighed for at også kan få råd til at købe en helt ny iPad. Du kan nemlig vælge at købe en ny iPad på afbetaling via MacBuy.dk, hvor du nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned, så du ikke overanstrenger din økonomi. Der er mange fordele ved at handle på afbetaling. For det første så giver den alle, uanset størrelsen på indtægt, mulighed for at købe et helt nyt produkt med 2 års garanti. For det andet er det en fleksibel finansieringsform, hvor den månedlige rate kan tilpasses efter størrelsen indtægten. For det tredie, så er renten (som kan trækkes fra i skat) på niveau med bankernes forbrugslån – eller i flere tilfælde ligefrem lavere.

God fornøjelse med at finde en ny iPad til dig selv eller en du hold er af 🙂