Helt nye vaner med iPad

Jeg er så glad for min nye iPad, så man skulle tro det var løgn. Den har bare nærmest vendt op og ned på min normale dagligdag. Ja ok, det er måske så meget sagt, men den har i hvert fald været med til at give mig nogle nye vaner.

Jeg bruger iPaden rigtig meget til at læse på. Jeg følger en lang række RSS feeds og har også en del ebøger og pdf filer som jeg læser i. Det gør jeg nu rigtig meget på min iPad.

Når jeg modtager mails med links til artikler, som jeg skal læse, så åbner jeg nu linket og så trykker jeg på en knap i min browser på den stationære, så artiklen bliver gemt i et lille program der hedder Instapaper.

Instapaper gør det, at den gemmer selve teksten, og skræller altså alt overflødig reklame m.m. væk. Teksten bliver  så gemt på deres online tjeneste. Herefter bliver den synkroniseret ned på min bærbare og også på min iPad. Så kan jeg læse teksten på disse enheder og det hele spiller nu sammen.

Ved at gemme disse artikler til senere læsning, kan jeg også sørge for at jeg er mere effektiv i løbet af de timer hvor jeg sidder på kontoret for at arbejde. Før læste jeg artiklerne indimellem mens jeg arbejdede. Nu kan jeg vente indtil jeg har fri. Sådan kan jeg blive meget mere effektiv.

Desuden bruger jeg Netvibes til at læse RSS feeds på min ipad, det er gratis. Desuden er det ikke en decideret App man skal installere på sin iPad, men man skal bare tilgå deres specielle iPad hjemmeside, som er optimeret til brug på ipaden.

En anden ting hvor iPaden har fundet en plads, er i stedet for min DAB radio. Nu bruger jeg næsten hele tiden iPaden i stedet for. Jeg har hentet et par radio apps, og ellers bruger jeg den også til at høre podcasts på. Dem kan jeg både hente direkte på iPaden eller streame dem fra min stationære pc.

Jeg er super glad for min iPad 2, så hvis du ikke allerede har fået købt dig en, kan jeg kun anbefale dig at gøre det.