Her er en USB Nøgle

I dette indlæg kan du læse en masse informationer om USB nøgler. Lad os først slå fast, hvad en USB nøgle egentlig er. En USB nøgle er et smart værktøj, du kan bruge til at gemme og lagre dine filer fra din computer. Du kan også bruge USB nøglen, hvis du skal transportere eller flytte dine filer fra en computer til en anden. En USB nøgle er altså ikke til at komme udenom, hvis du ofte bruger din computer. USB nøgler bliver også flittigt brugt i studiemiljøet, da de super praktiske til f.eks. gruppearbejde. Derudover er USB nøgler smarte, hvis du skal transportere en PowerPoint-præsentation til en anden computer.

 

Hvorfor kom USB nøglen til verdenen?

USB nøglen er afløseren til disketten. Disketten blev afløst af USB nøglen, da USB nøglen er langt mere praktisk end disketten. På en USB nøgle kan der, afhængig af hukommelsesstørrelsen, være langt langt flere filer end på en diskette. På en diskette er kan der være 1,44MB. I dag er de fleste USB nøgler på mellem 2GB og helt op til 32GB. Man kan dog få USB nøgler med helt op til 128GB, hvilket jo er meget meget mere end på de gamle disketter. Derudover er USB nøglerne også mindre.

 

USB nøgler er ikke bare USB nøgler

Engang var en USB nøgle bare en USB nøgle – En kedelig aflang nøgleformet dims. I dag er det noget helt andet. I dag kan du få USB nøgler, der afspejler din personlighed. Du kan få USB nøgler i alverdens udformninger. Hvis du f.eks. elsker is, så kan du få en smart USB nøgle, der er udformet som en is. På den måde kan du få en USB nøgle, der passer til dig og din personlighed. Det er altså slut med kedelige ens USB nøgler.

 

Når du skal købe ny USB nøgle, skal du også være opmærksom på hukommelsen på din USB nøgle. Mit råd er, at du først skal afgøre med dig selv, hvad du skal bruge din USB nøgle til. Skal du bare bruge din USB nøgle til skolearbejde og eventuelt nogle få billeder, er det helt klart nok med 2GB hukommelses. Hvis du derimod ønsker at opbevare film, musiknumre og andre store filer, så bør du overveje at købe USB nøgle med mere hukommelse. Hvis du ønsker at være på den sikre side, så anbefaler vi, at du minimum køber en USB nøgle med minimum 16GB hukommelse.

 

Held og lykke med din nye USB nøgle.