Hjælp: iPhone 5s eller ny iPhone 6?

Står du og skal købe en ny telefon nu, men ikke helt ved om du skal købe en iPhone 5s, eller vente til den nye iPhone udkommer, så vil vi hjælpe dig med at finde frem til den rigtige beslutning.

Det er nemlig ikke alle mennesker, som har samme behov til en smartphone, og derfor vil vi komme med nogle forskellige guide lines som du kan følge for, at opnå de bedste resultater. Det kan være utroligt svært, at finde frem til den rigtige beslutning, hvis man ikke er inden i elektronik.

 

Gør op med dig selv hvad dine behov er

Det første skridt i denne process er, at du skal gøre op med dig selv, hvilket behov til en iPhone du egenligt har. Kan du godt nøjes med en af de billigere og lidt ældre modeller, eller har du virkelig brug for alle de smarte funktioner i en af de nye?

 

Selve funktionsmæssigt er der generelt ikke den store forskel på de fleste iPhone. Den store forskel hos mobilerne fra Apple ligger typisk i hardwaren, som bliver brugt i telefoner. Det er forholdsvis logisk, at telefonerne bliver hurtigere med tiden, og lidt ligesom med computere så siger man, at hver andet år, så bliver mobiler og computere dobbelt så hurtige.

Det passer meget godt, men allerede nu synes man jo at computerne er hurtige, så behovet for meget hurtigere computere bliver efterhånden mindre og mindre, men at de bliver hurtigere er kun en fed ting.

 

Skal du bruge kameraet meget?

Er du typen som tager rigtig mange billeder med din iPhone? Eller er det kun engang i mellem du lige tager et billede? Selvom kameraet i iPhone 5s er utroligt godt, så er det stadigt ikke i nærheden af det, som rygter om iPhone 6 siger, at det bliver. Der skulle angiveligt komme et kamera på hele 13 megapixels i den kommende iPhone, hvilket man må sige er utroligt meget når, man snakker om mobiler.

 

Det er blevet en populær tendens at bruge til sin mobil til kamera, når man er på ferie. Det er der en rigtig god grund. Man skal blandt andet ikke bære rundt på to forskellige ting for, at kunne tage billeder, og holde sig i kontakt med omverden. Det hele kan gøres fra en iPhone. Udover det så er man altid i kontakt med andre når man bruger sin telefon til, at tage billeder. Det kan blandt andet ses på services som Instagram og Facebook, hvor folk ligger billeder op dagligt.