iPhone 4s er en lækker telefon

iPhone 4s har siden lanceringen været en stor succes. Først var der skuffelse at spore, skuffelsen var fordi rygterne havde sendt iPhone 5 på gaden. Skuffelsen lagde sig hurtigt og iPhone 4s har siden solgt i store mængder. iPhone 4s har sat salgs rekorder og i de første 3 dage blev der solgt 4 millioner iPhone i USA.

iPhone 4s ligner iPhone 4, men tag ikke fejl, 4s er opgraderet på flere punkter i forhold til sin forgænger. iPhone 4s leveres med IOS 5 som har hele 200 nye features i forhold til IOS 4. iPhone 4s er blevet meget hurtigere takket være en super Dual-core A5 chip processor.
Kameraret er også blevet forbedret og er nu på hele 8 megapixel kamera. Yderliger er både linsen og foto sensoren blevet opgraderet. Det er noget der kan ses på billeder, hvor der er dårlig belysning. iPhone 4 tog gode billeder, men der er stor forskel på billeder taget med henholdsvis iPhone 4 og 4s.

En anden opgradering der er kommet med IOS 5 er iCloud. iCloud gør det muligt at opdatere ting i skyen, som Apple kalder det. Det betyder at du nu kan tage billeder, video, dine kontakter, kalender og meget mere og det automatisk synkronisere i skyen og du dermed med det samme kan se det på dine andre enheder. Ligeså snart iCloud er opsat synkronisere det helt automatisk. Du kan som standart gemme 5 GB indhold. Dette kan udvides, men det koster så lidt ekstra.

En anden ting vi bliver nødt til at nævne når vi snakker iPhone 4s er Siri. Siri er en helt ny stemmestyrings funktion, hvor Det er meningen at styre det meste, blot ved at tale med Siri. Siri er desværre ikke på dansk, men kan du engelsk, tysk eller fransk er det en rigtig sjov funktion. Med Siri er det muligt at indtale og sende smsér, oprette kalender aftaler, surfe på nettet og meget mere. Som sagt er det ikke på dansk og spørgsmålet er om det overhoved kommer det, men på engelsk er det en rigtig sjov funktion.

Med det nye styresystem IOS 5 behøves du ikke en computer for aktivere din iPhone, dette kan nu gøres på iPhone´n første gang du starter den. Dette er en rigtig dejlig funktion. Af andre nye ting med IOS 5, er blandt andet iMessage hvor du kan sende beskeder og billeder, gratis til andre IOS 5 brugere. Det fungere enten via Wifi eller 3g nettet. Bruger du 3g nettet bruger du en lille smulle data traffik men data er oftest inkluderet i dit abonnement.

Iphone 4s pris.

Skal du købe i en iPhone er 4s det oplagte valg, da det er den nyeste. Prisen er ca. 5000 kr for den mindste model på 16 GB. Der kan være stor forskel på pris og abonnement hos de forskellige teleselskaber. Derfor bør du, og se hvilket abonnement der opfylder dit behov. Se iPhone 4s priser her