Rep af iPhone 4

iPhone 4 er en af de mest solgte smartphone til dato. Denne smartphone blev også anset som teknologiverdens største klap på skulderen, da den tog verden med storm. Denne iPhone var med til at revolutionere mobilverdens setup. Det skyldes blandt andet dens elegante design, høje opløsning og multifunktionelle indmad.

iPhone 4 glas / iPhone 4s skærm

Rigtig mange mennesker beskytter ikke deres iPhone godt nok med enten cover eller panserglas og derved smadre deres iPhone. iMechanic i Fyensgade i Aalborg er specialister i at reparerer din iPhone 4 til billige penge. Udskiftning af glas i Phone 4 kan klares for 499 kr. på bare 60 minutter.

Dets ældre din iPhone 4 eller 4S er jo flere muligheder har vi som værksted for at reparerer de forskellige skader. Apple har aldrig været – og bliver nok heller aldrig – glade for at sælge ud af deres originale reserve dele. Hos iMechanic benytter vi kun testede skærmen, som er af ægte god kvalitet og i helt ny stand. Det betyder, at alle vores skærme er gennemtestede inden vi putter den i jeres iPhone. Samtidig så er de af en kvalitet som ligger på samme niveau som Apples original dele. Især med iPhone 4 kan du få repareret næsten hver del, uanset hvor uheldig du har været. Fordi hos iMechanic er vi eksperter i iPhone 4 reparation.

Udover front glasset har vi også mulighed for at skifte bagcoveret til et mere slid stærkt bagcover end det originale. Så kom forbi os til rep af iPhone 4.