Tag noter med en Stylus Touch-pen

Er du studerende? Eller skal du i forbindelse med dit job tage noter? Så bør du overveje kombinationen af en tablet/smartphone og en Stylus Touch-pen, da dette er en fantastisk måde at tage noter på. Hvis du allerede er bekendt med at tage noter på en tablet eller smartphone, kender du til, hvor frustrerende det kan være at skulle skrive på et touch-tastatur. Dette problem gør Stylus Touch-pen op med, da den gør det let at tage håndskrevne noter på din tablet eller smartphone.

Stylus Touch-pen – et genialt skriveredskab

Stylus Touch-pen fungerer på præcis samme måde som din finger, men gør bare skriveprocessen lettere, da du kan tage håndskrevne noter på en touch-skærm, som du ville have gjort det på papir. En Stylus Touch-pen har samme form som en almindelig kuglepen og ligger derfor godt i hånden. Fordelen ved at tage noter på din smartphone eller tablet er, at alle dine noter ligger digitalt med det samme, hvilket gør det langt lettere at holde styr på dem.

Stylus Touch-pen og tablet – en fantastisk kombination

Hvad enten du er studerende eller har brug for at tage noter i forbindelse med dit job, er kombinationen af en Stylus Touch-pen og en tablet en fantastisk kombination til at tage noter med. En tablet fylder og vejer langt mindre end en computer, hvilket gør det nemt at have den med sig, og en Stylus Touch-pen er ligeledes nem at have med sig. Du kan bruge din Stylus Touch-pen til at tage noter direkte på din tablet. Noter skal dog ikke kun forstås som tekst, da man ofte husker bedre ved at kombinere tekst med små illustrationer. Dette er let at gøre på en tablet med en Stylus Touch-pen, men bliver straks sværere, hvis man tager noter på en normal computer. Ligeledes ville det være næsten umuligt at gøre på en tablet, hvis ikke man havde en Stylus Touch-pen. Desuden ligger alle dine noter digitalt med det samme, hvilket gør det muligt at holde orden i dem – og evt. ligge dem online, hvis du eksempelvis har taget noter i forbindelse med et jobrelateret møde. Desuden er det let at vise dine noter, da en tablet let kan kobles til en hvilket som helst anden enhed som eksempelvis en projektor. Hvis man kan nøjes med størrelsen på en smartphone’s skærm, kan man selvfølgelig også tager noter direkte på den. En tablet har dog den perfekte størrelse, da den ca. er på størrelse med et A4-ark.