Hvor mange arbejdspladser vil lide som følge af en Online Backup løsning?

Online backup er ved at blive hyldet af mange årsager, og en af ​​disse grunde er den mængde arbejdspladser det har skabt over hele verden, men der er også nogle job, som går tabt på grund af eksplosionen af online backup. Ligesom i de dage af den industrielle revolution, kunne online backup lave en medarbejderne job forældet – for eksempel vil der ikke være behov for en medarbejder at håndtere lagrede data eller udføre sikkerhedskopieringer af systemet.

 

Enhver virksomhed med en ordentlig online backup-system behøver ikke at bekymre dig om dette mere som deres online backup leverandør vil tage sig af alt på deres ende.

 

Desuden tilbyder næsten alle online backup leverandør  en automatisk backup funktion, så der vil være mistede arbejdspladser over hele verden på grund af det ikke er nødvendig for at sikkerhedskopiere data manuelt længere. Det er vigtigt at huske, at for hver mistet arbejdsplads der er i forbindelse med en online-backup løsning, vil der blive lavet 10.000 nye. Så online backup er helt sikkert en ændring for den globale gode.  Vi er sikker på du vil være enig, i hvert fald er det den opfattelse som også deles af de fleste, medmindre du i øjeblikket er ansat til at bakke op en virksomheds data med jævne mellemrum.

 

Dansave Backup er parat til at rådgive dig helt gratis – Vi vil gerne i dialog med dig om en online backup løsning, som billigt kan sikre din virksomhed mod data tab.  Se også mere på www.dansave.dk