Hvorfor Online Backup

Ja hvorfor ikke – Statistikken viser faktisk at 29 % af 300 små og mellemstore virksomheder havde fået inden for de seneste fem måneder, en online backup løsning i virksomheden. En yderligere 15% oplyste, at de havde planer om at gøre overgangen fra begyndelsen af ​​dette år. Af de 29% af virksomhederne, der nu har vedtaget en online backup løsning, sagde 91%, at de følte en mærkbar lettelse i forhold til deres tidligere system. Dette skyldes mange ting, f.eks. den fantastiske automatiserede backups funktion, som er et af de centrale elementer.

Desværre selv med de mange positive resultater, online backup har leveret til sine bruger, er der stadig mange virksomheder der ikke bruger en online backup løsning.

Nylige undersøgelser tyder på, at mere end 14,7 millioner amerikanere og 2,8 mio briterne mister deres data hvert år. Nogle gange skyldes det, på grund af defekte harddiske eller en virus, andre gange har folk simpelthen ”bare” kom til at slette den forkerte fil. De fleste tilfælde er det umuligt at få filerne tilbage, og de kan gøre en virksomhed meget sårbar.

Ifølge en ny rapport fra Staples, er der medarbejdere der ikke anerkender betydningen af ​​data backup. Faktisk sagde 33 procent af de adspurgte i Staples ‘meningsmåling, at de aldrig har bakket deres data op. Virksomhederne bør levere en online-backup-løsning til deres medarbejder. Med en online backup løsning, vil de ansatte have en robust løsning til lagring af data, mens selskabet kan sikre, at alle data også er sikkert gemt i en anden lokation end deres egn.

Når det kommer til sikkerhedskopiering af kritiske data, er behovet ikke anderledes mellem små og store virksomheder.

Hvis din virksomhed ikke allerede har en online backup løsning, så kan Dansave backup uanset virksomhedsstørrelse, hjælpe dig med at skræddersy en online backup løsning der passer til din virksomhed..

Se mere ind på www.dansave.dk