Køb en USB nøgle i udlandet

USB stik har mange navne. USB stik og USB nøgler, er blot to af de mange måder, som man kan omtale en USB nøgle. Det mest brugte er USB stik, men når man snakker om USB nøgler, er det det samme. Der er mange grunde til at have sådan en nøgle liggende på en hylde, så man hurtigt kan finde det, når man skal bruge det. Blandt andet, fordi at USB nøgler er ekstremt praktiske at have lige ved hånden, da de har den enestående mulighed, at man kan lave filer liggende på nøglen, så der ikke sker dem noget, hvis computeren pludselig en dag går i stykker.

 

Der er mange muligheder for at erhverve sig en USB nøgle. Firmaer, som holder til i udlandet, er næsten altid billigere, end danske firmaer. Det kan derfor godt betale sig, at købe en USB nøgle i udlandet – der er dog en række ting, som man skal være opmærksom på.

 

1)         Fragt – der skal holdes nøje øje med fragtprisen og leveringstiden, når man køber et produkt i udlandet. Mange udenlandske firmaer har gratis fragt, men det er langt fra alle – det kommer blandt andet an på, hvilket produkt du køber. Man skal derfor være meget opmærksom på fragtpriserne og leveringstiden.

 

2)       Troværdighed – man kan med fordel undersøge de udenlandske firmaers troværdighed, hvis man vil være sikker på, at man modtager produktet. Dette kan man blandt andet gøre på TrustPilot, hvor man også selv kan skrive om firmaerne. Der kan også findes informationer om firmaers troværdighed, ved at søge på Google.

 

3)       Hvis nu produktet går i stykker – man burde undersøge reglerne og mulighederne for at få et produkt byttet eller repareret, hvis man køber det i udlandet. Ellers kan man hurtigt stå med et produkt, som ikke virker, og som man ikke kan klage over. Der er mange regler omkring dette, og til at starte på, kan man finde en masse på Google.

 

Der er mange forhandlere, både i Danmark og i udlandet, som har elektronikproduktet til en god pris. Undersøg derfor, hvor meget du kan spare, ved at købe din USB nøgle i udlandet, og se, om det overhovedet kan betale sig. Mange danske firmaer har en meget lav pris, så hvis ikke der er en god besparelse ved at købe i udlandet, kan det ikke anbefales. Vær dog sikker på, at det er en troværdig forhandler du handler ved, så du er sikker på, at du modtager din USB nøgle.