Sådan får du det billigste mobiltelefoni!

At spare hvor man kan er kun økonomisk snusfornuft. Og i takt med du går dine regninger igennem, kan du helt sikkert finde et par stedet at spare: Det kan nemt blive til et par hundrede kroner om måneden.

 

Og en af de mest oplagte ting at kigge på, når du skal skære nogle unødvendige udgifter fra, er på dit mobiltelefoni. Her betaler rigtig mange for meget, og derfor får du her nogle tips til, hvordan du kan klemme dig i en mindre pakke og derved spare penge på dit mobiltelefoni.

 

Skru ned for dataforbruget

I mange tilfælde er dit forbrug af data udslagsgivende for, hvor meget du skal betale for dit abonnement. Fordi de fleste i dag sætter pris på at have fri SMS og MMS, som nærmest er et must, samt fri tale: Og derfor bliver dataforbruget en af de variabler, som du kan skrue på. Men det kræver naturligvis, at du nemt kan skrue ned for dit forbrug af data uden at gå på kompromis med kvalitet eller de muligheder, som du har med din smartphone.

 

Første trick er: Husk at komme på WIFI. I stort set hvert øjeblik, du har mulighed for at hoppe over på en WIFI-forbindelse, bør du gribe chancen. Her trækker du ikke på dit dataforbrug, og du kan derfor bruge din telefon så frit, som du vil, uden at du forbruger data. Og du har enormt gode muligheder for at komme på WIFi; uanset hvor du befinder dig! Det kan både være på café, i en bus, i et tog, eller selvfølgelig når du er hjemme.

 

Dette kan skære et par GB af dit månedlige dataforbrug; og på den måde kan du klemme dig ned i et mindre abonnement, som sparer dig nogle penge.

 

Udover at komme på WIFI, kan du også deaktivere de apps, som kører i baggrunden. Mange er ikke klar over det, men mange apps ligger og trækker på dit data i baggrunden; også selvom de slet ikke er åbne, og du ikke bruger dem. Det skyldes, at de skal holde sig opdateret: Tænk fx på Facebook – den app er jo nødt til at være tilkoblet dit data, ellers kan den ikke sende dig notifikationer. Det samme gælder med både Snapchat, InstaGram og mange flere apps, som du har installeret.

 

Mange smartphones tillader dig at deaktivere disse apps, som kører i baggrunden, nemt og simpelt inde i indstillingerne på din telefon.

 

Brug en sammenligner til at finde det billigste

 

Når du er blevet afklaret med dit dataforbrug, kan du med fordel bruge en af de mange prissammenligningstjenester, som du finder online. De sammenligner en række forskellige abonnement, og det bliver derfor nemt for dig at finde frem til den billigste pakke, som indeholder lige præcis dét, som du skal bruge.

 

Som sagt kan du finde disse sammenligningstjenester mange steder. Og det kan du også hos Mobilanmeldelser.dk. Her kan du også læse anmeldelser på mobiler, så du kan finde lige den telefon, der passer perfekt til dig og dine behov.

 

Held og lykke i jagten på det billigste abonnement; hvis du bruger lidt energi på at finde det billigste, så har du helt sikkert penge at spare.