Sådan Fandt Jeg Det Billigste Windows 7 Online!

Jeg havde længe gået og tænkt på, at jeg trængte til en ny computer. Men jeg viste også godt, hvor stort et arbejde der lå i at få installeret styresystemet og opdateret alt. Og få installeret diverse sikkerhedssoftware osv.
Så det tog mig lang tid, at blive klar til denne proces. Men pludselig en dag tænkte jeg. Nu skal det være!

Den computer jeg havde var en gammel svend, så jeg trængte virkelig til en ny computer. Og det skulle være en med masser af plads på, da min nuværende computer kun havde en gammel, slidt og langsom 80 gb harddisk.

Jeg havde tidligere læst på nettet. At hvis man ville have en rigtig hurtig computer, så skulle man vælge en SSD harddisk. Og det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg købte en stor SSD disk på hele 256 gb. Og så var der i forvejen en harddisk i den nye computer på hele 2 tb. Så det var pludselig ikke plads jeg manglede.

Nu da jeg også skulle bruge computeren til at game på, så købte jeg en rigtig dyr computer, med et af de sidste nye gamer grafikkort i. Ja nemlig et GTX 980. Så du kan nok tro, det er en computer der kan trække fra. Ja den spiller max!

Og for at det hele skulle spille rigtig godt sammen, valgte jeg en computer med en i7 4790k processor. Og hele 16 Gb DD3 Ram som kører med 2400MHZ.

Men da jeg havde fundet computeren jeg ville købe (og det var et stort greb i lommen, der skulle til for at betale for dette bæst), så manglede jeg et styresystem. Og der var jeg godt nok i tvivl om, hvad jeg skulle vælge. Da man jo kan købe Windows 7, Windows 8, eller det helt nye Windows 10.

Min tidligere computer kørte Windows Vista. Og kørte rent ud sagt ikke så godt. Og havde hørt rigtig meget godt om Windows 7. Men var også lidt lun på det nye Windows 10, så var helt rundt på gulvet. Og viste sgu ikke hvad jeg skulle vælge.

Jeg begyndte at søge på nettet. For at se om jeg kunne finde svaret på, hvad for et styresystem der ville være klogest at vælge. Og efter en del tids søgen, så kom jeg frem til, at det måtte blive Windows 7 jeg ville vælge.

Nu handlede det så om, at finde den billigste Windows 7 pris på nettet. For derefter at komme i gang med installationen på min nye computer.

Ja i tror nok det er løgn. Men jeg fandt faktisk Windows 7 Home Premium til Kun 675 danske kr. Men så var det også en Windows version, hvor man selv skulle download den online. Og selve licens nøglen den fik man tilsendt, kort tid efter på ens e-mail. Så der gik ikke lang tid fra jeg bestilte, til jeg var i gang med at installere Windows 7 på computeren. Og det var rigtig nemt. For der kom en udførlig guide på, hvordan man gjorde det hele fra a til z. Så det kunne ikke være meget nemmere. Så der er vist ingen tvivl om, jeg gjorde mig et godt Windows 7 køb til de penge.

 

Comments

  1. Windows 7 all the way 🙂 Windows 10 var hvertfald ikke meget værd for mig. Kunne hvertfald ikke køre ordentligt på en 3 år gammel bærbar