E cigaretten kan være din mulighed for evigt rygestop

Rygning er en af de største årsager til dårlig helbred blandt befolkningen. Hvert år dør cirka 14.000 danskere som resultat af rygning, og det er ikke helt galt at påstå, at en tredjedel af alle de danskere, der hvert år dør af kræft, ville have været i live, hvis bare de ikke havde ødelagt deres krop med røg. Der er rigtig mange gode grunde til at stoppe med at ryge, og der er heldigvis også rigtig mange metoder til at hjælpe med rygestoppet. En af dem er e cigaretten.

Trods dagligt bombardement af advarsler om forkortet liv, nedsat livskvalitet og risiko for at skade sine omgivelser med rygning, er der stadig rigtig mange rygere, der har svært ved at stoppe med at ryge. Nikotin er et vanedannende stof, som man ikke skal undervurdere. Ofte oplever rygere, der forsøger sig med en kold tyrker, at abstinenserne er et rent helvede. Et hæsligt humør og en oplevelse af, at man ikke er sig selv, får de fleste til at give op. Det er rigtig ærgerligt, for jo flere fejlede forsøg des større sandsynlighed for, at rygeren dropper rygestoppet helt.

 

Her kan e cigaretten være en rigtig god ven. E cigaretter er almindelige cigaretter, der giver rygeren samme fornemmelse af at ryge som før. Forskellen er, at e cigaretten er ikke er propfyldt med kræftfremkaldende og andre sundhedsskadelige stoffer. Rygeren kan stadig bibeholde fornemmelsen af at ryge, hvilket kan virke godt på abstinenserne. De elektroniske smøger er også i det lange løb en hel del billigere and almindelige smøger, så ud over den positive effekt, men kan mærke fysisk, vil besparelserne i økonomien garanteret også begejstre.

 

Du kan læse mere om e cigaretten og dens mange gode egenskaber på hjemmesiden Exryger, som er oprettet af en tidligere ryger, der ønsker at hjælpe andre rygere af med røgen.