Elektronisk cigaret – Den sjoveste måde at ryge på

E cigaretter – Theres a new kid in town!

En e cigaret som ligner rigtig meget en gammeldags cigaret – så om du ryger e cigaret eller prince eller marlboro, så vil det opleves ens. Det er en sjov følelse at stikke en elektronisk cigaret i munden, og hive dampen ind og mærke at det faktisk er ligesom rigtig røg fra en almindelig gammeldags cigaret som man kender dem.

Jeg tror virkelig at i fremtiden vil almindelige skadelige cigaretter blive meget sjældne, og noget man bruger på samme måde som stoffer, og elektroniske og ligefrem sunde cigaretter vil være vejen frem.

Tænk hvis du en dag vil kunne få dine vitaminer og mineraler fra en cigaret lignende ting, som du næsten ikke engang selv kan mærke forskel på i forhold til en almindelig cigaret som vi alle kender.

Fremtidens e cigaretter

Fremtidens e cigaretter bliver nok meget tæt på de e cigaretter vi allerede i dag kender fra fx clubismoke.dk. Det giver mening at man har en e cigaret som på mange måde ligner en almindelig cigaret – bare at det er med damp i stedet for røg.

På den måde opleves det ikke som om man stopper med at ryge, man skifter nærmere bare brand til en ny slags mærke, der er meget mindre usund og som du kan ryge indendøre. Det er også ved at være ret trælst at skulle gå udenfor hver gang man er til et selskab eller på restaurant og så skulle ryge ude i kulden, når nu man kan ryge indendørs. Så vælg en elektronisk cigaret og bliv indenfor i varmen og del din damp med os andre, vi kan nemlig ikke lugte det og det smager fortræffeligt 🙂

Læs mere om e cigaretter og find et e cigaret startkit her.