Frisør i Holstebro bruger bæredygtige produkter i hårplejen

Danskerne bliver mere og mere bevidste om miljøet og vi er, i skrivende stund, være verdens fjerde mest bæredygtige land. Det er vi i hvert fald hvis man ser på tallene fra World Economic Forum’s rapport: ”Global Energy Architecture Performance Index 2017”. Bæredygtigheden synes at trænge ud i alle kroge af samfundet. Vi sender mere tøj til genbrug og vi har mere fokus på grøn mad med mindre kød. Økologi er blevet en trend og moden har fundet fokus på bæredygtigheden. Udviklingen ses på nationalt såvel som på lokalt plan – og nu er den bæredygtige ånd altså også nået til den lille by Holstebro i Jylland. Selvfølgelig har man her, ligesom i resten af landet, også længe mærket det stigende udvalg af økologiske varer i supermarkederne og det generelle fokus på bæredygtighed. Men nu har Holstebro også fået sig en bæredygtig frisør, som kalder sig Sand & O.

Den bæredygtige frisør i Holstebro

Hos Sand & O har man sat fokus på bæredygtighed i hårplejen. Drivkraften bag, er et ønske om et sundere Holstebro og i sidste ende jo også en sundere verden. Og det gælder både frisørens og kundens sundhed, men også sundheden for miljøet. Hårplejeprodukter kan ofte være hård kost for både mennesker og miljø, så det er et godt sted at sætte ind hvis man vil undgå noget af den påvirkning man ellers får i dagligdagen når man bruger sine hårprodukter. Derfor forhandler Sand & O aktuelt produkter fra O’right og Forever Living, som er to produkter med bæredygtighedsprofilen i orden.

O’right – verdens grønneste shampoo

O’right er gennemført bæredygtighed på alle måder. O’right har nemlig fokus på at nedbringe deres CO2-udslip, samtidig med at de prioriterer sundheden for den enkelte forbruger. Derfor indeholder O’rights produkter eksempelvis hverken talater, parabener eller farvestoffer. Derudover har O’right med deres ”Seeds Inside” koncept, vist hvordan de virkelig går en ekstra mil i bæredygtighedens tegn. ”Seeds Inside” er en produktserie som er emballeret i bionedbrydeligt karton som kan kommes i jorden efter brug. I emballagen er et frø, som vil spire til en plante. På den måde er genanvendeligheden total og selvom der måske er de færreste forbrugere der i sidste ende vil komme til at plante selve frøet, så er signalet tydeligt: O’right ønsker at øve positiv indflydelse på både miljø og mennesker.

Forever Living – økologisk Aloe Vera og sunde produkter

Endnu en spiller på banen som er at finde hos frisøren i Holstebro er Forever Livings produktserie. Forever Living har et produktsortiment som spænder bredt, men den røde tråd er klar: Sundhed til folket med naturlige produkter og økologisk dyrket aloe vera i rigelige mængder. Inden for hårplejen har Forever eksempelvis en ”Aloe-Jojoba Shampoo” og tilsvarende en ”Aloe-Jojoba Balsam”. Forever har også et par andre shampooer og balsammer, som kan bruges til mere specifikke formål som eksempelvis at opnå volumen i håret eller tilføre fugtighed. Derudover findes en styling gel, også med aloe vera.