Hvad er en MC begravelse?

For nogen mennesker, har motorcyklen været deres helt store passion, og spillet så stor en rolle i deres liv at man nærmest ikke kan tænke på dem uden samtidig at få associationer til motorcykler.

Det kan være at man selv har kørt på maskinerne, eller haft en stor forkærlighed og drøm om at få muligheden for at gøre det en dag – årsagerne kan være mange.

Denne passion hylder Byens Bedemand ved at tilbyde rustvognskørsel på motorcykel.

MC begravelse er derfor en mulighed for dem, hvor motorcyklen har været en vigtig og betydelig del af livet – eller for dem, som ønsker at tage afsked med livet på en måde, der ikke er så traditionel, som den almindeligt brugte rustvogn.
Med “MC begravelse” sørger Byens Bedemand for at den sidste tur også foregår med motorcykel, og således bliver i afdødes ånd.

Rustvognskørsel på motorcykel eller “MC begravelse”, foregår som regel ved kørsel i forbindelse med minde højtideligheden for den afdøde. Her kan familie og venner følge kisten på vej f.eks. med en kortegekørsel, hvor der gøres stop på de forskellige steder, som har haft en stor betydning for den afdøde. Disse steder kunne typisk være afdødes hjem, MC klubben, eller et hvilket som helst andet sted, der har stået den afdødes hjerte nær.

De nærmere detaljer om kørslen arrangeres i fællesskab og i følge med de pårørendes ønsker.

Der er naturligvis også mulighed for almindelig rustvognskørsel hos Byens Bedemand.

5 butikker – og aldrig lukket

I dag består Byens Bedemand af fem butikker, der er beliggende i hhv. Slangerup, Græsted, Ølstykke, Stenløse/Ganløse og Skibby. Butikkerne er ikke fysisk bemandede, men telefonerne er åbne døgnet rundt, også i weekenden.

Bag Byens Bedemand står Dennis Tobiasen og Suzan Thougaard Jensen, som begge er eksaminerede bedemænd og løbende har udannet sig, og har et stort og indgående kendskab til bedemands branchen.

Byens Bedemand lægger stor vægt på et personligt og nærværende forløb – derfor indledes der altid med en personlig samtale for at få styr på alle forhold i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi vejleder med at finde den helt rigtige kiste eller urne, på en måde som gør at processen bliver let og overskuelig for dig, og som også er passende til dit budget.

Du kan altid ringe ringe til os. Og som regel kan vi komme ud med kun et par timers varsel.

Byens Bedemand træffes døgnet rundt på telefon 48 39 40 77 og 47 33 30 77.