Med e cigaretter kan du ryge overalt

Rygereglerne bliver hele tiden strammet til, og hjælper til at gøre livet hårdere for alle rygerne i Danmark – Heldigvis findes der alternativer som for eksempel e cigaretter.

E cigaretter har utroligt mange fordele, hvor den største selvfølgelig er, at du ikke får alt den tjære som du gør, ved en almindelig cigaret. En anden stor fordel (som vi vil fokusere på i dette indlæg) er, at du ikke udsætter andre for passiv rygning eller spreder røg blandt mennesker omkring dig.

Som ryger kan det ofte være svært, at forstå hvorfor nogle ikke-rygere synes, at cigaret røg er så klamt. Selvom du, som ryger, måske ikke synes det er så slemt, så vil man jo samtidig gerne vise den respekt for sine medmennesker, og lade vær med at ryge i deres fællesskab, hvis de ikke bryder sig om det. Hvis man som ryger, viser denne respekt, kan man dog begynde at få nogle abstinenser for en smøg, som ikke er ret gode at få, hvis man for eksempel er på arbejde. Er man på arbejde, og har abstinenser for at ryge en cigaret, så kan det betyde at man får ondt i hovedet og bliver sløv, som på den måde forringer ens arbejdsindsats.

Ved at bruge en e cigaret gør du både dine medmennesker og chefen glad. Med en e cigaret behøves du nemlig ikke, at bruge al den tid på rygepauser, selvom det selvfølgelig er én af de ting der er rigtig hyggelige ved at ryge. Den lille pause man får et par gange om dagen, på arbejdet, kan være med til at give et frisk pust til at gå ind og knokle videre – Så derfor vil du måske også opleve, at du efter at være gået over til e cigaretter, alligevel får brug for en lille pause i ny og næ.