Ny behandlersøgemaskine – BetterWing.dk

BetterWing.dk er en ny gratis behandlersøgemaskine. På BetterWing har brugerne udover at finde en behandler som på så mange andre søgemaskine, også muligheden for at finde en behandler der har speciale i præcis det problem man måtte have. Hvis en bruger har ondt i knæet, kan han vælge at søge på behandlere der skal have kompetencer indenfor knæproblematikker.

Dette kan lade sig gøre ved at brugerne på BetterWing kan give behandlerne bedømmelser i forskellige kategorier eks. ryg, bækken, piskesmæld osv. Når en bruger har bedømt en behandler bliver stemmen gemt, og giver dermed andre brugere med samme problem mulighed for at få gavn af brugerens erfaringer, når de søger efter en behandler til deres problem. Når man får en skade er det vigtigt at man fra starten får den bedst mulige behandling, så man dels sparer penge på ikke at skulle prøve mange behandlere/behandlingsformer samt at man undgår at skaden udvikler sig til en kronisk skade pga. ukorrekt behandling, og dermed bliver meget svær at komme af med. BetterWing.dk giver brugeren muligheden for at finde den rigtige behandler fra starten af.

Hvis man ikke finder en behandler ved sin søgning, får man muligheden for at anmode om hjælp, hvilket vil sige, at der bliver sendt en mail til alle brugere i ens kommune, om at man har brug for hjælp til den skade man har valgt at søge efter. Hermed kan de kontakte en, hvis de kender en der muligvis vil kunne hjælpe med det problem man har. Dermed er man på BetterWing aldrig overladt til sig selv.