Skab opmærksomhed ved præmieoverrækkelsen

Ved sportsstævner m.m. er der en lang række ting der skal være styr på. Dommere skal være på plads, deltagere, regler, udstyr, publikum og meget mere skal der være styr på.

Noget af det vigtige ved sportsstævner er at finde en vinder og nummer 2 og 3. Guld, sølv og bronze. De skal have nogle præmier og måske også medaljer osv.

En præmieoverrækkelse kan godt blive lidt kedelig hvis der ikke sker noget festligt. En festlig ting at indlede overrækkelsen med er en fanfare, som både kan bruges når hver vinder kåres og også hvis der er nogle flag der skal hejses.

Et godt eksempel på en fanfare fra Nyborg er Danehofgardens fanfarekorps. Her kan man få én eller flere trompeter til at komme og spille en fanfare. De har en fast indøvet fanfare som de kan levere så det står smukt og festligt.

Danehofgarden spiller fast i Nyborg når flaget tages ned på havnen hver tirsdag om sommeren. Denne fanfare spilles af én trompet, men til større festlige lejligheder kan fanfaren fordobles så de er flere trompeter om at spille den.

Så tænk på at gøre det lidt festligere til jeres næste stævne, ved at få spillet en fanfare hver gang en ny placering bliver råbt op eller når de 3 første placeringer går ind, for at gå op mod podiet. Det bliver flot og pompøst og kan være med til at få klemt et par tårer frem hos de medvirkende.

Comments

  1. Det lyder fedt med en fanfare. Hvis jeg deltog i et stævne og kom i mål i mine nye løbesko, så kunne det da være super fedt hvis Danehofgardens fanfarekorps eller lignende stod og spillede en fanfare for mig.