3 grunde til, at du bør tage selvforsvarstimer

Der er ingen bedre følelse end at vide, at man kan passe på sig selv – det gælder både mentalt og fysisk. At kunne beskytte sig selv i enhver truende situation øger naturligvis din egen tryghedsfornemmelse, men kan også være med til at give dig en stærkere selvtillid. Det anbefales alle at kunne en eller anden form for selvforsvar, og selvforsvarsundervisning er uden tvivl den bedste og mest effektive måde, at lære det på! Herunder giver vi dig 3 gode grunde til, at du bør tage selvforsvarstimer.

  1. Selvforsvarstimer forstærker din selvtillid
    En af de største fordele ved at tage selvforsvarstimer, er den følelse de efterlader dig med. Mange er usikre på deres evner til at beskytte dem selv inden de deltager i undervisningen. Dette kan blandt andet skyldes personlige erfaringer, eller være drevet af mediernes tendens til at fokusere på negativiteten i vores samfund og derved få folk til at føle sig ringe beskyttet.
  2. Du får bedre kropskontrol
    Selvforsvarsundervisning kræver meget af din krop – herunder at du skal kunne mere end én ting af gangen, uden at snuble over dig selv. Øget kontrol over din krop og dens bevægelser vil forbedre dine chancer for at kunne fokusere på dit mål.
  3. Du bliver forberedt
    Hele formålet med at tage selvforsvarstimer, er at forberede dig på enhver skadelig situation. Forberedelse er ekstremt vigtig, når det kommer til selvforsvar. Træningen og øvelserne vil forberede dig på det adrenalinkick du vil få, hvis du havner i en situation, hvor du bliver nødt til at kæmpe. Et adrenalinkick varer kun i få sekunder, og hvis du ikke på forhånd har lært hvordan du håndterer en farlig situation, risikerer du at din krop ikke vil fungere sådan som du har behov for, når adrenalinkicket er ovre.