4 dage der springer salget

Takket være Amerika har vi i Danmark fået nogle dage, som virkelig sætter gang i salget. Det gælder både online, men det gælder også fysisk salg. Der er naturligvis nogle dage, som generere mere salg på landsplan end andre. På trods af dette har vi udvalgt 4 dage, som vi synes har virkelig stort potentiale. Det gælder både på længere sigt, men det gælder også i 2017. Man kan diskutere om det er dage, som kommer til at falde i “hype”, eller om de kommer til at stige. For at komme med vores mening, inden i begynder at undre jer, tror vi, at de dage vi har udvalgt kommer til at holde et stabilt niveau de næste mange år. Lige på nær en dag. Det er nemlig Cyber Monday, som uden tvivl kommer til at få langt mere opmærksomhed de næste mange år. Lad os gennemgå dagene 1 efter 1.

Far- og mors dag

Mor- og fars dag er generelt nogle dage, hvor mange butikker har haft øget salg op til. Der er virkelig mange penge i at være synlig på disse ord i søgemaskinerne, hvorfor konkurrencen også i den grad er skærpet. Det er kun de bedste af de bedste, som kan være synlige. Det er nogle dage, hvor mange mennesker har brug for inspiration til eksempelvis fars dag. Derfor findes der en række webshops og sider generelt, som kan hjælpe dig med at finde de bedste gaver på fars store dag. På samme måde kan du få hjælp til at finde en god gave til mor.

Vi tror ikke at mor- og fars dag, har nået sit højdepunkt endnu. Det er noget, som der har været virkelig meget fokus på de seneste par år. I takt med at unge mennesker får flere penge på lommen, er grænserne for disse gavetyper også stigende. Eksempelvis ser vi ofte folk fra Amerika, som giver deres mor biler og motorcykler på disse dage. Det sker naturligvis ikke blandt normale mennesker, men det viser at dagene har en vis autoritet, og det er dage, som bliver taget seriøst.

Dagene skal hjælpe dig med at give tilbage til dine forældre. Hvis du er klar til at give tilbage til dem, kan du vise det ved hjælp af en gave eksempelvis.

Black Friday

Vi starter med Black Friday, da det virkelig er en dag, som vi tror har nået sit højdepunkt i år. Vi kan virkelig ikke se, hvordan den dag skulle kunne få mere hype til næste år. Man ved aldrig, men det virker godt nok usandsynligt. Black Friday er en dag, hvor man typisk handler sine julegaver eller ting til sig selv. Derfor er det også en dag, hvor stort set alle mennesker i Danmark vælger at handle. Selvfølgelig er der modstandere af dagen, det er der altid, men langt de fleste danskere er faktisk helt klar på denne store dag. Black Friday har en lille søster så at sige, Cyber Monday. Lad os tale lidt mere om Cyber Monday i stedet, for det er faktisk en rigtig spændende dag.

Cyber Monday – Kommer lidt i forlængelse af Black Friday

Man kan godt argumentere for at Cyber Monday kommer lidt i forlængelse af Black Friday. Cyber Monday er simpelthen mandagen efter Black Friday. Det er en dag, hvor kun internet butikker holder tilbud. Hvor man kan sige at Black Friday har nået toppen, så har Cyber Monday langt fra nået toppen. Det er i hvert fald vores spådom. Man har lidt kunnet se udviklingen i Amerika. Her startede Black Friday med at være VIRKELIG stor, og er det stadig, men langsomt er Cyber Monday faktisk blevet mere populær. Man troede faktisk at Cyber Monday ville være mere populær end Black Friday i år. Altså i Amerika, for vi er slet ikke nået så langt herhjemme endnu.

Juleperioderne

Ikke som sådan en konkret dag, men alligevel en periode, som virkelig øger salget i Danmark. Alle folk skal ud og finde gaver til deres nærmeste, og det kommer ikke bag på nogle, at det foregår i danske butikker meget af det. Heldigvis. Naturligvis er en del af julesalget også rykket til lande som Kina, da man virkelig kan få meget mere for pengene. Ikke desto mindre er der også rigtig mange penge i at ligge godt i søgemaskinerne i juleperioderne, og det kan også mærkes på den mængde af konkurrence, som man finder på netop disse ord.