4 trin til at se frisk ud på rekord tid.

For lidt søvn, en stresset hverdag og yder påvirkninger af huden kan alt sammen være med til at få huden til at se kedelig, grå og trist ud.

Her har du nogle nemme fif til at få huden til at se friskere ud på rekord tid.

Dybderensende ansigtsbehandling København

Rens huden og lav en peeling

Frugtsyre behandling

Frugtsyre er en peeling som super effektivt fjerner de triste døde hudceller på overfladen af huden så huden kan få sin glans og udstråling tilbage. Yderligere får den også huden til at rense ud urenheder og holde huden ung og smuk. Jeg kan i dette tilfælde anbefale dig daily resurfacer peel pads da du får en frugtsyre som går i dybden af huden og får din hud til at arbejde i dybden men du får også en finger pad der fysisk fjerne de døde hudceller fra overfladen af huden som får huden til at se trist ud. vær dog opmærksom på at din kosmetolog bedst kan fortælle dig hvor meget du kan peele din hud da du ikke ønsker at overeksflolierer din hud da det kan nedbryde din barrierer og din huds mulighed for at beskytte din hud. normen for peeling af huden er 1-2 gange om ugen.

Efterfølgende kan du ligge en maske 

Ler maske – det fjerner skidt

Ler maske er godt for at rense overfladen af huden. Den fjerner de døde triste hudceller, suger op den olie der kan ligge på huden og rense væk lidt af de sorte porer man kan have i huden. efterfølgende sørg for at fugte huden for at undgå en tør overflade.Så har du fået fjernet alle de grå, triste døde hudceller og så er det tid til at fugte huden op.

Fugtmasken – din hud elsker fugt

Oplever du din hud tør? Er et alternativ en fugt maske som nærmest med det sammen vil live din hud op og give den gløden tilbage til huden.masker er gode at ligge efter en peeling da du har fjernet de døde hudceller og alle de friske celler vil suge den repræsentative maske til sig og ændre din huds udseende.

Hyaluronsyre – Få den glans du altid har ønsket dig

Hyaluronsyre er egentlig vand som vil give huden glans og puffe de små liner ud i huden. Hjælper hudens overflade og fjerner eventuelle træthedstegn.

Hyaluronsyre kommer i små og store molekyler så hvis du gerne vil fjerne den stramme fornemmelse i huden skal du bruge en skin hydrating booster som går i dybden af huden og fjerner den stramme fornemmelse og efterfølgende en rigtig god creme som passer til din hudtype.så er din hud rigtig frisk at se på.

Og selvfølgelig drik ca 2-3 liter vand om dagen og ved fysisk aktivitet skal du have lidt mere.

Ret af bryn

Sørg for at dine bryn er rettet, da urettet bryn vil få dig til at se træt ud.Et rettet bryn gør øjet mere åbent og derfor ser man mere frisk ud.

Efter dette vil du opnå mærkbar resultater og en stålende glød i din hud.