Årets julegaveide

Julen står for døren og det betyder udover en masse julehygge også julegaver. Årets julegave hit bliver uden tvivl et GoPro HD Hero2 kamera. Kameraet er perfekt til alle i familien, som er interesseret i actionsport. Et GoPro HD Hero2 kamera er robust, brugervenligt og teknologisk helt up-to-date.

Den klassiske måde at bruge et GoPro HD Hero2 er som hjelmkamera. GoPro kameraet monteres nemt på ens skihjelm, motocrosshjelm, skatehjelm eller i hvilken som helst sport.

GoPro HD Hero2 er nok verdens mest alsidige kamera, med tonsvis af funktioner og mounts som passer til al slags actionsport kan GoPro HD Hero2 bruges af alle.

Features og tekniske specifikationer i GoPro HD Hero2

  • Full-HD videooptagelser (op til 1080p og 120fps)
  • 11 MP stillbilleder
  • Single-billede, photo-burst, Self-timer og Time Lapse
  • Vandtæt ned til 60m
  • Nyt og forbedret display

Som det ses ovenfor, så er teknikken fuldt ud i orden. Videoerne er af høj kvalitet og bliver ofte brugt af professionelle film- og sportsfolk. Et GoPro HD Hero2 giver et unikt filmisk indblik fra udøverens POV (Point-of-view), som man ikke får i samme kvalitet andre steder.

Linsen er bygget med en stor vidvinkel og kameraet får nemt alt med. Det betyder også at man kan bruge sit GoPro kamera til at lave helt utrolige close-ups.

Selvom GoPro HD Hero2 hovedsageligt er bygget til videooptagelser, tager det nye GoPro kamera også rigtigt gode billeder med helt op til 11 MP (Mega Pixel). Samtidigt kan det tage op til 10 billeder i sekundet.

GoPro Monteringsmuligheder

En af grundene til at et GoPro HD Hero2 er så alsidigt er alle de forskellige monteringsmuligheder. GoPro Mounts, som de kaldes giver mulighed for at montere sit GoPro HD Hero2 overalt. Om det er på sin cykel eller på sn skistav, gør ingen forskel. Der er mounts til det hele.

Det bliver uden tvivl årets julegave, så køb dit GoPro HD Hero2 før din nabo gør det.