Army tøj

Det har i rigtig mange år, været populært med army tøj. Både i form af jakker, men også smykker, og andre genstande til ens outfit. Det er en trend som vi ser går igen, og igen. Så derfor ser vi stadig producere som laver noget af det. Det er en rigtig gode måde, at vise man ved hvad der sker ude i verden igennem army tøj, da man er bevidst om, at der render soldater rundt i lign. Tøj. Udover man viser respekt for de danske, og internationale soldater, så er man også med på moden med noget fedt tøj.

Fordelen ved militær mønsteret er, at det kan bruges til så meget forskelligt tøj. Den helt klassisk stil som vi har set det sammen med, er med et par sorte jeans, også en army jakke, og nogle smykker i army stilen. Det er et outfit som man har set, og stadig ser rigtig mange piger gå rundt i, i dag.

Hvis det forsætter som det ser ud nu, ser det ikke ud til, at army moden vil gå ned, af bakke. Det er godt for dig som allerede ejer en masse army tøj, men også for dig som overvejer, at købe noget.

 

Der har før i tiden været meget debat om, hvorvidt specielt army jakkerne var til drenge eller piger, og det vil vi komme med vores svar på.

Der er modeller til begge køn, samt der er flere unisex modeller, hvilket gør army jakker både kan bruges af drenge, og piger.

Det er et stort skridt for ligestilling, og drenge og piger, kan gå i samme tøj. Det har været noget der længe har været undervejs, og nu er der endelig kommet en trend, som begge køn kan hoppe på.

 

Army jakke herre

 

Der er et rigtigt stort udvalg af forskellige jakker i army stilen, til mænd. Både helt simple jakker som bare er grønne, men også mere ”advanceret” jakker, som er mønstret, og har en masse sygninger.

 

Der er derfor jakker for både den simple, og stilrene herre, men også får den lidt mere splittede, og vilde mand.

 

Army jakke dame

 

Det samme gælder for jakker til damer. Der er rigtig mange forskellige designs, som både kan bruges som en lille sommer jakker, og som en trøje til ens outfit. Dog er der også rigtig mange army jakker til kvinder, som kan bruges som vinterjakker, da de er så varme.

 

Du kan læse mere om, army jakker på denne hjemmeside.