Beck Söndergaard – Den stilede, originale og klassiske!

Det klassiske tørklæde går nok aldrig af mode. Men hvornår er et tørklæde klassisk. Er det farven eller er det mønstret der gør det. Hvis jeg skal give mit besyv med så må det være kombinationen af de to. Mønstret er i alt fald afgørende. Tag nu for eksempel Beck Söndergaard og deres bud på et klassisk tørkæde. Her til sommeren lavede de det tørklæde de kalder “Small stars summer scarf” og på groft oversat dansk, et tørklæde med små sommer stjerner. Er det på mode fordi det er oppe i tiden med stjerner på? Er det et klassisk tørklæde med små stjerner hvis det var kommet på gaden på et andet tidspunkt end lige en “stjerne periode” Det var måske ment som et klassisk tørklæde da det lå på tegnebordet og endte med at være et mode tørklæde fordi det det 9 måneder efter rammer gaden hvor stjerner er in! Hvem ved! Men man kan i hvert fald konkludere at der ikke er langt fra et klassisk til et mode tørklæde.

Tørklæder går jo aldrig helt af mode og det har altid eksisteret og vil altid eksistere. Mode tørklædet er alligevel gået hen og er slået helt i gennem og er nok på sit højeste på grund af den langvarige krise vi nu har være i gennem i længere tid. Tørklædet er til at betale og kan “shine” det kedeligste dress op. Successen er der med uundgåelig! De populære designere fra Beck Söndergaard laver tørklæder som de fleste kvinder kender til og ikke mindst ønsker at eje.

Farver og mønstrene på tørklæderne varierer men besidder altid et look fra Beck Söndergaard der egentlig ikke er til at beskrive men alligevel har denne genkendelighed. De fås i rigtig mange farver og mønstrer. Det mest populære mønster er et BeckSøndergaard tørklæde med stjerner som tidligere beskrevet. Dette Beck Söndergaard tørklæde findes i ikke mindre end 12 faver og det er faktisk nok også dette der gør at de er populære. Det findes altid i en farve kombination der passer til det dress man vil have på.

Er enkel og stilet

Grunden til dette stjerne tørklædes popularitet kan bedst forklares ved, at det virkelig er enkelt og stilrent. Det stilrene gør at det kan gå til de fleste dress. Hvis tørklædet bliver for særpræget kræver det et mere kedeligt dress ellers bliver det simpelthen for rodet. Derfor er dette stilede tørklæde er lige det, vi ikke kan undværes i modeverdenen og er nødt til at leve på den ene eller den anden måde. Vi kan nemlig ikke leve foruden.