Billige briller – hvordan?

De fleste af os ønsker at købe kvalitet til en lav pris, men det er ikke altid lige nemt, heller ikke når det er briller, der skal handles. Det er nemlig et område, som traditionelt har været præget af, at der er flere mellemled ind over, inden brillerne ender hos forbrugeren, og det er naturligvis en proces, som  skruer prisen op, fordi mange skal have ”en bid af kagen”. Som brillebærer kan det være svært at forstå, at det skal koste en masse penge at have et godt syn samtidig med, at man gerne vil have et par briller, som passe til éns personlighed, stil, etc.

Kvalitetsbriller til lavpris

Det er imidlertid gået hen og blevet muligt nu. Hos foof har man nemlig valgt at tage tyren ved hornene og udviklet sit helt eget koncept, som i al sin enkelhed går ud på at sælge smarte kvalitetsbriller til en lav pris til danske brillebærere. Det sker fra deres spændende webshop, som i løbet af kort tid er blevet noget af et tillægsstykke. Ejerne af firmaet er to kvinde med stor ekspertise og mangeårig erfaring inden for branchen, hvor de begge har arbejdet som optometrister.

Hvorfor så billigt?

Grunden til, at det kan lade sig gøre at sælge brillerne så billigt, skyldes først og fremmest to forhold:

  • Brillerne designes af foof selv
  • Ejerne vælger selv deres samarbejdspartnere, og der indgås ikke dyre licensaftaler eller samarbejdes med fordyrende mellemled.

Det er en skrøne, at kvalitet og service hænger sammen med høje priser, for det er foof et fantastisk eksempel på. Ud over at tilbyde flotte designerbriller af 1. kl. materialer til en fast lavpris, er man som kunde garanteret en god, personlig service, hvor man aldrig går forgæves for professionel og faglig kompetent rådgivning, hvis man skulle have brug for det.

Enestående prøv-hjemme-service

Servicen omfatter også en meget populær ordning, hvor man kan få op til 5 brillestel hjem på prøve, så du i vante omgivelser og i fred og ro kan prøve dig frem. Som sagt er der tale om en gratis prøv-hjemme-service, og det betyder, at portoen begge veje er betalt af foof, og at man ikke skal lægge penge ud eller sørge for at aflevere returæsken på posthuset. Det hele er ordnet på forhånd, så man returnerer den ved at komme den i den nærmeste postkasse, nemt og hurtigt.

Har du lyst til at prøve op til fem par gratis, eller finde billige briller, så besøg foof. Du kan også læse mere om historien bag brillerne her.