Billigt pulsur med mange funktioner

Hos Sportsbuddy.dk kan du købe billigt sportsudstyr – herunder de populære pulsure med en lang række funktioner. Ved at hoppe de dyre mellemled over og forhandle vores produkter direkte på vores egen webshop Sportsbuddy.dk kan vi forhandler sportsudstyr og sportsure langt billigere end vores konkurrenter.

Pulsure – hvad kan de?

Et sportsur fra Sportsbuddy.dk er din ven når det gælder træning og sundhed. Vores aktivitetsure har en lang række funktioner herunder:
– Klokkeslæt
– Dato
– Alarm
– Stopur
– Pulsmåler
– Skridttæller
– Kalorietæller
– Søvntracker
– Musik-kontrol
– Besked og opkald notifikation
– Medfølgende smartphone app

Med et pulsur om håndleddet kan du således se præcis hvor mange skridt, kalorier du har forbrændt og hvordan du har sovet. Det giver dig med andre ord et overblik over din sundhed, og mulighed for at se når du forbedre den – og dette overblik er motiverende.

Veryfit Serien

Veryfit er den mest populære serie hos Sportsbuddy. Der er solgt tusindvis af Veryfit pulsure i Danmark, Sverige og Norge. Urene findes i mange forskellige prisklasser, designs og med funktioner.

Veryfit pulsure kan konkurrere med selv de bedste sportsure på markedet både funktion-, design og brugermæssigt – og prisen er langt lavere end vores konkurrenter.

Du kan læse Thomas Mobergs (personlig træner) anmeldelse af et Sportsbuddy Veryfit V1 og V2 her.

Dag til dag levering

Når du bestiller sportsudstyr eller et pulsur hos Sportsbuddy.dk er fragten altid gratis. Vi sender vores pakker med Postnord, og du vil altid modtage et tracking nummer, så du kan følge pakken lige fra den afsendes fra vores lager i Danmark til den ankommer i din postkasse. Ved bestilling inden kl. 17.00 leveres din pakke allerede dagen efter.

Fokus på kundeservice

Har du et spørgsmål kan du kontakte os både på email, Facebook eller direkte på live chat på vores hjemmeside. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer – både før og efter dit køb.

Vi har derudover udarbejdet danske manualer, guides og videoer til vores ure, så du kan bruge alle funktionerne og få det maksimale ud af sportsuret.

Se vores store udvalg af sportsure

Vil du vide mere om vores sportsudstyr og pulsure? Så tag et kig på vores webshop. Alle produkter du finder på hjemmesiden ligger på vores eget lager og er klar til at blive sendt til dig med dag til dag levering. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål – du finder vores kontaktoplysninger på hjemmesiden under ”kontakt os” fanen.

Tak for du læste med. Vi håber du tager et kig på vores pulsure.