Bløde strømpebukser til baby

Når du skal du og købe babytøj til jeres nyankomne, så sørg for at give baby det bedste og sundeste… i hvert fald inderst mod huden. Huden er kroppens største organ, og eftersom den er gennemtrængelig optager den mange af de stoffer den bliver præsenteret for i løbet af en dag – det kan være stoffer der kommer fra hudplejen, fra tøjet eller bare fra luften. Sidstnævnte kan være meget svært at gøre noget ved, men du kan kontrollere hvad du bruger af pleje og tekstiler tæt på den sarte babyhud.

Du behøver ikke købe økologisk babytøj hele vejen igennem, da det alt andet lige er en smule dyrere end konventionelt babytøj. Men du kan strække budgettet ved at vælge økologisk til det inderste lag…køb økologisk undertøj, nattøj, strømper og strømpebukser til baby, så undgår du allerede en masse kedelig kemi.

Konventionelle strømpebukser er som regel lavet af bomuld med op til 50% polyester og elastan – økologiske strømpebukser til børn og baby fra f.eks. tyske Grödo indeholder kun 2% elastan og ellers kun ren økologisk bomuld. De er bløde og behagelige for børnene, og selvom ren 100% øko-bomuld måske er at foretrække for nogen – giver elastanen lidt mere komfort og fleksibilitet.

Det behøver ikke være svært at finde de økologiske alternativer til baby strømpebukser, netbutikken Ko og Ko har et stort udvalg til både børn og baby. Udover strømpebukser er alle de måske lidt kedelige basisvarer at finde i både dyre og mere prisrimelige udgaver.