Branding via etuier

Flere og flere solbrille mærker begynder at spendere store summer på designet og produktionene af etuier. Grunden er ganske enkelt, at der stadigvæk ligger en uopdyrket kilde til let branding via disse. Et solbrille etui er ikke bare et solbrille etui. Nej det er en reklamesøjle, når kunden enten viser solbrillerne frem til venner og bekendte, eller når kunden har etuiet med sig over alt. For ved dyre designer solbriller, der opbevarer de fleste dem forsvarligt i etuiet, så solbrillerne ikke bliver ridset eller ødelagt.

Det er en ny undersøgelse, som har forårsaget dette. Den viser nemlig, at forbrugerne i langt højere grad påvirkes, når de ser et fedt, andreledes eller flot etui, fremfor via reklamer eller andet. Desuden skaber forbrugeren en ubevidst præference for mærket, hvis forbrugeren kan lide etuiets design eller farvekombinationer. Og denne præference kan jo føre til et salg, hvis der arbejdes med det.

Derfor vil man opleve, at der kommer flere og flere fancy etuier på markedet, som er specielt designet af de enkelte mærker. Sorte og brune læder etuier er derfor på vej ud, for flere mærkers vedkommende, mens nogle af de større brands holder fast i deres gamle konservative stil.

Der arbejdes meget med denne nye form for markedsføring, og det bliver spændende at følge udvikling i designet fremover.