Brugskunst og Boligdekoration Med Charme

Er det totalt umuligt at fine unikke gaver og brugskunst med sjæl i disse moderne tider ??

Jeg synes at de fleste butikker på nettet kører med de samme varer – serie producerede produkter som du også finder inde hos naboen. Det gider jeg ikke 🙂

Jeg har kigget 100 vis af butikker igennem online og må ofte tilgå udenlandske sider, for at finde en smule sjæl og karisma til min bolig.

Jeg har ofte brug for at købe unikke gaver til familie og venner. Mit koncept holder jo ikke, hvis jeg springer over hvor gærdet er lavest hos min omgangskreds. Jeg vil gerne køre stilen igennem og være ekstraordinær opfindsom.

Det kan jo også være at det bare er mig der er old fashioned anlagt, men jeg stresser komplet af når jeg er i stue med lækre nostalgiske ting der fortæller en historie. Er jeg alene om det ??

Fremtidens indkøb ligger online på nettet – ingen tvivl om det, men gid der var flere   netbutikker der turde skille sig ud fra mængden og sælge varer der var produceret i begrænset antal – ja helst unika.

Jeg vil hellere købe færre ting og så give den gas når jeg er ved at besvime over et fedt produkt. Iøvrigt gælder det også hvis man skal finde en flot lampe. De der top moderne lyskilder er ikke lige mig,  jeg er til flotte unikke lamper da jeg mener at vores belysning i høj grad er en del af vores velbefindende. Nye lamper i gammelt nostalgisk design – det er lige mig 🙂

Det kan også blive liiiiiidt for moderne det hele derude, men mon ikke tingene retter sig selv med tiden og befolkningen får øje på, at det er kvaliteten og sjælen i vores produkter der tæller i sidste ende. Vi skal væk fra vores brug og smid væk kultur og passe på vores ting. Lære vores børn det samme – iøvrigt er det langt det billigste i længden. Tænk over det !

Keep up the good spirit – and keep searching 😉

Livsstil & Boligstil  – Sjæl & Charme