Byggeklodserne PlayMais

Byggeklodserne PlayMais garanterer for massere af underholdning, for både børn og voksne i alle aldre. Når fantasien sætter i gang, kan det være svært at stoppe igen, så giv dig i kast med dette geniale påfund, som desuden er helt uskadeligt.

PlayMais byggeklodser er et godt alternativ til modellervoks, men her sker der intet, hvis børnene kommer til at spise det, da det er lavet af majsmel, vand og levnedsmiddelfarve, derfor er det uskadeligt og biologisk nedbrydeligt. PlayMais er godt for fantasien og for kreative sjæle, ud over dette kan byggeklodserne være med til at udvikle finmotorikken. Fugt byggeklodsen med vand og de klistrer sammen, de kan desuden også sættes på papir eller glas. Klip, skær, riv eller form dem lige som du har lyst. Man kan købe en basic pakker i multi farvet eller pastel farvet hvor man kan bruge sin fantasi til at bygge pirater, træer, julemanden eller noget helt fjerde. Én standard byggeklods måler ca. 15 x 25 mm.

Kassen med PlayMais, der hedder Fun to Learn Numbers, er en mulighed for at lære tals former og antal, fra 1‐10 igennem kreativ leg, dette kan give en god mulighed, for at starte indlæringen, før børnene starter i skole, eller hjælpe dem i skolen, så lad indlæringen være en leg.

Kasserne der hedder World Jungle og World Safari, er en rig mulighed for et fantastisk eventyr med Eksotiske dyr, løver, zebraer, giraffer, elefanter og planter, så man kan bygge sin egen Zoologiske have, der medfølger desuden skabeloner til at bygger figurerne ud fra.

Der er nu kommet en ny version af PlayMais, der hedder PlayMais Mosaic, her er byggeklodserne under halv størrelse, hvilket gør det nemmere at bygge med dem hele og derved er det ikke nødvendigt at du river, klipper og skærer i dem, dette kan give et helt andet indtryk af figurerne man har bygget, Mosaic findes i flere versioner bl.a Traffic, Dream Princess og Sea World.