Det casual look er moderne igen

Som kvinde så er det med mode et ret vidt begreb, for hvad er moderne og hvad er ikke moderne? Der findes rigtig mange stilarter og heldigvis er ingen af os ens, men dog findes der særlige rettesnore der danner præcedens for hvad der bliver moderne, og hvad der er in lige nu.

Det generelle basis tøj vil aldrig gå af mode, for nederdele, toppe, T-shirts, kjolen og de normale bukser er det som er rettesnoren til at danne moden uden på, og det giver heldigvis alle de mange lækre muligheder for at skabe en moderne stil der passer til sit eget personlige temperament. Her er det dog, at moden adskiller fårene fra bukkene kan man vel sige, for når man danner sin stil, så skal man lægge sig op af modetrenden, og det er netop hvad der gør om man med på moden eller ej, og i år bliver det den casual stil der er in.

Det afslappede look til kvinden indenfor moden er netop hvad man som kvinde skal skabe garderoben ud fra, og det gælder alt tøjet der ligger udenom basistøjet, der som sådan nok er ret afslappet i forvejen.

Hvad og hvordan gør man så det? Det får du her den gode modetøjs inspiration til at klare, så du både er feminin og casual moderne.

Lav dit casual look ud fra den nye trend

Hvis man kigger lidt tilbage på de forrige år indenfor tøj, så var tendensen også afslappet men dog i den mere stramme og yderst feminine stil, hvor farverne var mere ens i sammenligningen med modefarverne i år, der er både mange og kulørte. Det giver grobund for at skabe en ret bred afslappet stil, for løst tøj med mulighed for mange farver, gør at du som kvinde kan kombinerer på livet løs med alt indenfor strik, kjoler, bluser og overtøjet, og danne din egen stil som giver dig både ro og selvtillid i tøjet.

De lange striktrøjer og cardigans er noget som bliver moderne henover sommeren når vi når hen til de køligere tider, og disse ting er jo især indbegrebet af casual og ikke særlig feminint. Derimod danner disse ting det seriøse udtryk, så det gælder om at peppe tingene op med feminine accessoires hvis man gerne vil skabe et lidt feminint islæt over tingene. Det gør at du både kan kombinerer det seriøse udtryk men samtidig holde dig til at være kvinde.

Som fodtøj og overtøj kan man så vælge at gå efter kun feminine stil, for så kombinerer man det afslappet med de kvindelige yder, og her er høje hæle og knap så baggy jakke nok især det man skal vælge. Det er måden hvorpå du kan holde dig indenfor den nye casual modetrend som kvinde, men også holde den kvindelige stil.