De nye upcoming brands

Der er flere solbrille mærker, som er ved at slå igennem i Europa. Både lokale europæiske brands, men også mærker fra the US.

Især er det værd at bemærke, at amerikanske Gant er gået ind i solbrille branchen. Gant som er kendt for at lave tøj og sko i klassisk amerikansk stil. Gant har skabt en solbrille kollektion, som matcher med mærkets øvrige produkter. Der er intet overraskende i kollektionen, men det er baseret på de gamle Gant dyder!

Et andet mærke som har fået gang i Europa, er det danske brand Barito. Barito designer og sælger solbriller i mange forskellige designs og farver. Barito er ikke det mest innovative mærke, da de læner sig meget op af andres succes detaljer, men mærket laver super gode kvalitets solbriller til en fair og overkommelig pris. Det bliver spændende at følge eksporten de kommende år, hvis den altså kan holdes oppe.

Ellers er der den gamle kende John Richmond, som for alvor er ved at slå igennem på den mere mainstream scene. John Richmond som er kendt som englænderen, som tør gå sine egne veje, både hvad angår farver og design.
Det sjove ved Richmonds succes er, at mærket er ved at være godt etableret i flere kredse, men det har manglet de sidste skub, og det ser ud til det er sket nu. Derfor bliver 2012 ekstra spændende, når man ser det fra Richmonds synsvinkel.