Din Kropstype Bestemmer Din Påklædning

Skønhedsidealet for kvinder er nogle gange ret umenneskelige og stiller vildt høje krav til en kvinde og hendes hvordan hun ser ud. Ikke nok med at et sexet slank look sender signal om smukt ydre og skønhed, det er også et tegn på at man lever sundt, rigtigt og er i kontrol med sig selv.

Det ville være super nemt, så kan vi alle desværre ikke være model slanke og ligne en sex gudinde, men vi kan dog gøre ting ved vores udseende så vi fremstår bedst muligt.

Din kropstype kan deles op forskellige slags kropsformer nemlig æble formen som er bred talje, slanke lår og smal over skuldrene. Derudover findes der pære formen med brede hofter, lår og smalle skuldre. V-formen med brede skuldre og smalle hofter. Timeglas med brede hofter, smal talje og store bryster og den sidste form er H form der er uden nogen markeret talje.

Det er jo et ret tydeligt bevis på hvor forskelligt vi er skabt og det samme er kvindetøj.

For at finde din form, så læs videre og få et par gode ideer til hvordan du klæder dig efter din kropstype.

V form

Når man er v formet har man brede skuldre og nogen gange også et stort brystparti og som regel smalle hofter. Dette gør at du kommer til at se meget større ud end du egentlig er, og kunsten her er at fremhæve din lille numse, smalle hofter og dine ben.

Dette gør du ved at skabe en balance mellem underkroppen og overkrop på en fornuftig feminin måde. Vælg tøj som helst har en dyb v-hals til at få din barm til at se mindre ud.

Æbleformet

Hvis du er æbleformet er det du skal gøre, at fremhæve dine ben, arme og din barm, og du må med tøjet skabe nogle lodrette linjer i dit tøj der gør at maven ikke bliver fremhævet mest, da denne jo er hvad vi skal neddæmpe.

Vælg et par bukser til dit outfit med almindelig talje, har en bred linning og vide ben vil skabe harmoni og her vil klassisk tøj komme til sin ret.

Pæreformet

Hvis du har pæreform er dit store problem område numsen og dine lår. Da dette er problem området, skal du fremhæve overkroppen ligegyldigt om du har store eller små bryster, så skal den øverste del af din krop tildeles opmærksomhed så der bliver skabt en balance mellem skuldrene og hofterne.

H-Form

Når man er H formet er du lige fordelt på kroppen med små bryster, ingen talje og en lille bagdel som regel og dette kan i sig selv være svært at fremhæve ens ynder på en feminin måde. Du kan dog ret hurtigt fremelske dette på den nemme måde, fordi du har en lige krop der normalt er slank og dette kan du fremhæve med tøj som skaber former og talje.