Er du en af dem, som ikke har hørt om Black Friday og de gode tilbud?

Utroligt nok antager man at 35% af alle danskere stadig ikke hørt om den store dag, som vi har fået fra Amerika, og det er nemlig den dag, som vi kalder Black Friday. Black Friday er en dag for alle butikker, der giver vanvittigt gode tilbud. Det er en dag, som er opfundet af de mest snedige handelsmænd, som gerne vile øge deres salg lige før julemåneden. Det har nemlig længe været en tendens for butikker, at November er en af de mest kedelige dage, og det ville de naturligvis gerne lave om på. Derfor valgte de at give deres vare væk, for rigtigt billige penge den sidste fredag i november. Det er der naturligvis mange danskere, som benytter sig af, og det betyder også, at de handler på livet løs. Det er både på internettet og fysiske butikker, og salget på netop denne dag forventes at slå alle rekorder i dag. Det bliver helt sikkert spændende at følge.

Hvad er formålet med Black Friday?

Som sagt er formålet med Black Friday ganske simpelt. Det handler nemlig om at få solgt en masse produkter til dem, der jæger tilbud. Derfor var det også sidste år den dag, hvor der blev solgt mest i hele USA sidste år. Den tendens forventer vi, kommer til Danmark lige så stille og roligt. Det handler nemlig ikke kun om, at du blot skal købe vare hos dem, mange benytter også lejligheden til at købe andre ting som gaver og så videre. Derfor kan man også sige, at formålet med Black Friday er, at der fortsat skal komme kunder i butikken efter denne dag.

Man kan sige at man internet butikker lokker nye kunder til, med deres vanvittigt gode tilbud, og giver dem chancen for at bevise, at de rent faktisk sender deres vare til en fornuftig tid og generelt har styr på deres internet shop.

Hvor gode er tilbuddene på Black Friday?

Tilbuddene på Black Friday er faktisk lidt sløve i Danmark, hvis man kigger over imod USA. Grunden til dette kan dog være, at der findes virkelig mange millard virksomheder, der i højere grad har råd til at “forære” ting væk. Det betyder også, at de presser hinanden i bund. Det kan give Black Friday tilbud på helt op til 50%. Kigger man imod Danmark er der desværre, for os, ikke helt samme tendenser på dagen. Det er klart, at de store kæder gerne vil være billigst, men vi rammer sjældent så høje procenter, som de gør i USA. Det betyder også, at der ikke procentvis bliver solgt helt så meget, hvis er ærgerligt. Til gengæld kan det i den grad stadig betale sig at slå til, da der er vildt meget at spare på de gode Black Friday tilbud ligegyldigt hvad.